Home > Online programma's > Yoga bij trauma en verdriet

Yoga bij verwerking van trauma en verdriet

Wil jij de kracht van yoga inzetten in een vorm van coaching, zodat je zelf aan de slag kunt met het verwerken van trauma en verdriet?

Met dit online programma krijg je een werkboek met 4 meditaties, 2 oefeningen, een yoga nidra en yin yoga oefening. En vragen om te gaan schrijven (journalling) om je verdriet te verwerken.

Wil je een online of live privé sessie met mij, dan kun je dat los bijkopen. Je kunt ook in de privésfeer een yogales bij mij boeken. Tarief is in overleg.

Je leert met andere ogen kijken naar je trauma of verdriet en naar jezelf. Leven in het nu, niet het verleden of de toekomst. Loslaten waar je geen invloed op hebt.

Met liefde kijken naar jezelf en wat je bij je draagt. Dat je al heel bent, maar het nog moet leren zien en dat je jezelf kunt vergeven voor alles wat je misschien anders had willen doen of anders had willen bekijken!

Dit online programma kost € 49,- incl. BTW. Een losse 1 op 1 sessie kost €79,- per uur.

Meer informatie of je aanmelden? Stuur me een mail op yacintha.pex@gmail.com of kijk op mijn praktijkprofiel voor andere mogelijkheden.

Dit programma liever 1 op 1 doen met 7  live sessies van 45 minuten (evt met videobellen als je niet in de buurt woont, kan ook. Dan kost het programma € 285,- incl. BTW.