Home > Online programma's > Uit je hoofd, in je lichaam

Rust en Ruimte

Weer leren voelen!

Even op adem komen zodat jij weer kan voelen wat goed is voor jou! In onze samenleving rennen we maar door en wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe vaak check jij bij jezelf in hoe het met je gaat en of wat je doet wel overeenkomt met wat jij echt wilt?

~ Vind je het moeilijk om nee te zeggen?

~ Heb je weinig energie en vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen?

~ Voel je je onrustig en slaap je slecht?

Dan is dit 6 weken programma misschien wel iets voor jou! 6 weken lang gaan we samen werken aan jouw vraagstuk. Geen groepsprogramma dus maar geheel op maat gemaakt voor JOU! Je krijgt inzicht in het belang van rust voor jezelf en we gaan onderzoeken waar jou onrust en gehaaste gevoel vandaan komt. Je leert hoe je heel makkelijk gedurende de dag even kan inchecken met jezelf, je hoeft namelijk niet uren te besteden aan mediteren.

Consider taking a pause instead of waiting for that force pause to come’

 Wat kan je verwachten in dit programma?

~ Iedere maandag een live video met een onderwerp waar we die week mee aan de slag gaan,

~ Iedere vrijdag een video uitwisseling om de week te evalueren,

~ 3x 1-op-1 coach sessie van 1 uur met mij, live of online,

~ 6 weken mijn persoonlijke support en antwoord op al je vragen.

Na dit programma heb jij de tools en handvatten om de rust te bewaren in onze veeleisende maatschappij en voel je je weer opgeladen. Je durft weer nee te zeggen en tijd te maken voor jezelf zodat je weer kan genieten van het moment! ​

Kosten

De kosten voor het gehele programma zijn € 415,- inclusief BTW, in delen betalen is zeker een optie. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar linda@nomadcoaching.nl met als onderwerp ‘Rust en Ruimte’, vergeet niet om je naam en telefoonnummer te vermelden.

Voor vragen kan je me natuurlijk ook altijd een mail sturen, ik denk graag met je mee!

Liefs,

Linda