Home > Online programma's > Training Verbindingskracht

Zoek jij naar een diepere connectie met jezelf? Wil jij meer flow, geluk, veerkracht en mentale vitaliteit ervaren?

Kom dan naar de online Training Verbindingskracht

Wat houdt het in?
We gaan verbinding maken met jouw energie, jezelf herontdekken, het managen van jouw mentale veerkracht en het toelaten van flow en geluk in je leven.

Het draait dus om jou, om wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je naartoe wilt werken in je leven. Het doel is om het bewustzijn te vergroten zodat je jezelf opnieuw kunt verbinden met wie jij in de kern bent. In een 1-op-1 setting krijg je inzicht in jouw patronen en systemen. Dit helpt jou om te helen, met nieuwe ogen te kijken en je mindset zo op orde te krijgen dat je vol energie en vertrouwen verder kunt. We werken aan transformatie, geluk, flow en verbindingskracht.

Herken jij dit?
Herken jij het dat het leven, je opvoeding en de druk van de maatschappij veel van jou vraagt? Dit is het collectief normpatroon waarin jij bent opgegroeid tot wie je nu bent. Vaak ben je geneigd om jouw innerlijke stem niet te laten resoneren, terwijl dat je belangrijkste graadmeter is. Want je moet presteren, succesvol zijn, niet breken. Dus je houdt veel binnen, denkt vaak dat je het allemaal alleen moet doen en je negeert je onderbuikgevoel.  Je denkt dat je alleen moet strijden, rouwen en lijden en dat stress en vermoeidheid erbij horen. Je kijkt ook vaak eerst naar de ander, naar wat die nodig heeft. Je bent liefdevol en verzorgend, maar zet daarbij jezelf te vaak op de laatste plaats. Zo hebben velen van ons het vooral geleerd.

Ik zie, vanuit mijn eigen leven en het werken als therapeut in mijn holistische praktijk, dat de prijs van stress hoog is. Klachten als overspannenheid, burn-out, paniek, angst en vermoeidheid liggen meer dan ooit op de loer. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de fysieke- en mentale gezondheid. Ik wil graag preventief en op een positieve manier bijdragen aan jouw verbindingskracht en geluk.

In deze maatschappij – waarin we zo gewend zijn dat alles tastbaar moet zijn, we wetenschappelijk bewijzen nodig hebben om iets te geloven, en dat we iets moeten ‘doen’ om iemand te zijn – wil ik je meegeven dat je mag leren dat je iemand mag ‘zijn’. Dat je mag luisteren naar jouw innerlijke stem, naar je gevoel en dat je je mag verbinden met zielskracht, liefde en energie. Geef jezelf vanaf nu toestemming om eerst te kijken naar wat jij nodig hebt. Het is een tijd waarin we snel helen, en de weg naar zelfliefde en geluk is dichtbij. Ook jij kunt het vermogen aanspreken om weer naar je gevoel te luisteren, je bewustzijn te vergroten, je frequentie te verhogen, en om met meer energie en met vertrouwen bij jezelf te blijven. Dat is waarom ik jou verbindingskracht gun.

Wat gaan we doen?
Ik neem je mee in 5 werksessies van 1,5 uur en maak gebruik van door eigen ervaring en studie geïntegreerde methodes om je bewustzijn te hervinden, de ruis en de opgebouwde muren weg te nemen, je zelfherstellend vermogen te versterken en je mindset en gewoontes te veranderen. Laag voor laag maken we een reis door alle niveaus: fysiek – mentaal – emotioneel en spiritueel. We doen veel oefeningen, visualisaties en meditaties. Vrijwel direct zul je meer rust, eenheid en balans ervaren. Samen gaan we aan de slag en werken gericht aan het benutten van jouw eigen potentieel, mentale vitaliteit en geluk.

Wil jij?

 • Meer verbinding met jezelf
 • Helderheid in je patronen en systemen
 • Meer vertrouwen
 • Meer zelfliefde opbouwen
 • Meer flow en eigenwaarde
 • Meer balans en geluk
 • Daadkrachtiger worden
 • Zelfverzekerder zijn
 • Beter prioriteiten kunnen stellen
 • Stressbestendiger worden
 • Beter besluiten kunnen nemen
 • Meer regie in je leven
 • Mentaal vitaler worden
 • Meer happiness  – geluk – in je leven

Schrijf je dan in voor mijn online of fysieke training Verbindingskracht.

Kosten: € 625,-

Werkgevers zijn graag bereid om hun medewerkers vitaal en gelukkig te houden. Je kunt deze training ook via je werkgever volgen vanuit bijvoorbeeld opleiding- of scholingsbudget of vraag een begeleidingstraject bij mij aan. Kijk via mijn website voor meer informatie Holistische Praktijk Irma van Reem. Ik ben te bereiken op 06-48278088 en ook via mail kun je mij benaderen. Mijn e-mail is info@irmavanreem.nl