Home > Online programma's > Rust in je Hart

Vind innerlijke rust in je eigen hart

Ben je op zoek naar rust, helderheid, ruimte en vreugde?
En ben je bereid om naar binnen te kijken?
Dan is het 9-weekse programma hartsKRACHT iets voor jou.

Je krijgt:

  • 9 verdiepende meditaties over 9 wegen naar het hart
  • handvatten voor zelf-liefde en zelf-compassie
  • 9 opdrachten om je hartskracht praktisch toe te passen (van schrijfopdrachten en het maken van een harte-steen tot een bingo-kaart!! – liefde en vreugde gaan goed samen ;-))
  • een jaar lang toegang tot alle oopnames en materialen
  • persoonlijk contact met mij om je op maat te begeleiden
ja, ik wil meer weten over hartsKRACHT

Sharon over hartsKRACHT

“Je begrip en uitleg over ongemak tijdens het oefenen of dat iets niet lukt, dat het niet goed of fout is, dat stelt enorm gerust, is zo ontspannend en helpt me ook gedurende de dag.”

Ilse over hartsKRACHT

“De eerste oefening van week 4 [Gebruik je lijf] is heel krachtig en toch tegelijkertijd zo eenvoudig. Het is heel makkelijk toepasbaar in mijn dag en dat is zo plezierig. Het helpt me om beslissingen te nemen niet alleen met mijn hoofd, maar dat mijn hart er ook bij betrokken wordt.”

Stap in de kracht van je eigen hart

Luisteren naar je hart klinkt misschien best spannend. Dat is wat ons hoofd ervan maakt. We zijn het niet gewend, we hebben het niet geleerd. Toch is het het meest natuurlijke dat er is.

En het brengt je op een fantastische plek: je JEZELF!!

Lees hier alles over hartsKRACHT

Wie ben ik?

Ik ben de oprichter van de Academie voor Liefdevol Leiderschap. Het geeft mij intens plezier en voldoening om bij te dragen aan leven en leiden vanuit het hart.

Met de oprichting van deze Academie is er voor mij een cirkel rond. Ik ben mijn carrière begonnen als ‘vredebrenger’. Als diplomaat werkte ik in conflictgebieden aan projecten die bijdroegen aan onderling begrip en verdraagzaamheid. Later verlegde ik mijn aandacht naar innerlijke vrede, en was ik o.a. directeur van een stichting voor zingeving en bewustwording. Nu komen deze lijnen samen in een glashelder visioen waarin ik zie dat we met onze liefde onszelf en de wereld kunnen helen.

hartsKRACHT heb ik gemaakt als eerste kennismaking met mijn Academie. Het is ontstaan vanuit mijn wens om de liefde praktisch toepasbaar te maken. En dat is geen luxe, dat is noodzaak. Onze wereld heeft het hart hard nodig, om te herstellen en te helen. En het is zeker niet altijd makkelijk om deze liefdevolle waarheid in de praktijk te brengen. Dagelijks bots ik tegen mezelf en anderen op en elke keer verbind ik me opnieuw met mijn eigen hartsKRACHT om mijn innerlijke rust te vinden en mijn waarheid te leven.