Home > Online programma's > Bore-out of Burn-out? Welkom flow en moeiteloosheid!

Reis naar Regie

van burnout of bore-out naar flow en moeiteloosheid

Dit online programma helpt jou als vrouwelijke professional weer eigenaar te zijn van je eigen leven, zowel op je werk als thuis.

Je ontdekt in tien weken tijd wat jij nodig hebt om (weer) lekker in je vel te zitten, flow te voelen en in balans te zijn. Naast dat je inzicht gaat krijgen in jezelf, krijg je ook praktische tools en handvatten om concreet aan de slag te gaan en je inzichten te vertalen in ander gedrag.

Je leert je valkuilen herkennen en alternatieve wegen bewandelen. Dit door een combinatie van theorie, animaties, praktische opdrachten, meditatie, audio- en video-informatie. Ik sta je als reisleider hierin bij.

Je gaat leren om:

 • jouw automatische patronen te doorbreken
 • niet alleen je hoofd, maar ook je hart als wegwijzer te gebruiken
 • zowel je welzijn als je effectiviteit te vergroten
 • jouw échte kwaliteiten, drijfveren en waarden te leven
 • inzicht te krijgen in wat jij écht wenst en verlangt en daarnaar te handelen
 • van inzicht te komen tot daadwerkelijk nieuw gedrag en nieuwe keuzes• je dagelijkse ervaringen te gebruiken als signalen op weg naar meer ontspanning en voldoening
 • vanuit rust, flow en moeiteloosheid te leven en werken• om jouw eigen geluk te organiseren!

Je bent van harte welkom!

Voor wie?

Het tien wekelijkse programma kan je op eigen tijd en tempo volgen. Als het bij jou past om je eigen tijd in te delen en je de wil en discipline hebt om met jezelf aan de slag te gaan, is dit programma voor jou. Als online reisleider sta ik je met alle liefde, kennis en ervaring bij.

Vind je het fijn om tegelijkertijd ook een persoonlijke cheerleader, stok achter de deur, wegwijzer, steuntje in de rug of duidelijke en tegelijkertijd liefdevolle spiegel te hebben bij jouw proces? Dat kan ook: het programma is aan te vullen met persoonlijke live of online sessies op maat!

Opzet

Je kan pas regie voeren als je je bewust bent van wat je drijft. In het online programma Reis naar Regie gaan we in zes modules aan de slag:

 • Introductie module: Welkom op deze reis naar jouw regie, naar jouw optimale persoonlijk leiderschap
 • Module 1: Om tot zelfregie te komen, is bewustzijn van wat je drijft, van welke verhalen jij jezelf bent gaan vertellen wezenlijk. Op onderzoek dus.
 • Module 2: Om jezelf te kunnen zijn is het belangrijk om te weten welke natuurlijke kwaliteiten jij met je meedraagt, waar je door gedreven wordt en wat belangrijk voor jou is in termen van waarden. Deze ga je ontdekken.
 • Module 3: Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk om een gezonde energiebalans te hebben waar je uit kunt putten. Als je je tijd en energie besteedt aan taken die bij jou passen, die je leuk vindt en waar je, zoals vaak het geval is, ook goed in bent, dan vliegt de tijd en kan je het gevoel ervaren van helemaal “in de flow” zitten. Als je je aandacht richt op zaken die niet bij je horen, heb je minder tijd en energie over voor zaken waar je wel invloed op kan uitoefenen. Bovendien ligt frustratie en energieverlies op de loer. Dit gaan we omdraaien!
 • Module 4: De grootste effectiviteit, energie én invloed bereik je door aandacht te richten op de zaken die je kan beïnvloeden. Zien is iets anders dan doen. Je gaat aan de slag met het
  vertalen van inzicht naar concreet nieuw gedrag. Dat wordt dus uit je comfortzone stappen én plezier ervaren van wat hier te beleven is!
 • Module 5: Hoe meer je je bewust bent van je denken en je gevoelservaringen, hoe meer je voorkomt dat je slaaf bent van oude automatismen. Door de regie te nemen over jouw denken en daarmee voelen, kom je dichter bij jezelf en kan jij je leven leiden vanuit jouw essentie.
 • Module 6: Je ontdekt hoe je vrede sluit met je verleden en wordt uitgenodigd dit met een ritueel een waardevolle plek te geven. Je krijgt inzicht gekregen in hoe jij de volle verantwoordelijkheid kan nemen over jouw welzijn en geluksbeleving. En het wordt je
  duidelijk hoe jij de onvoorwaardelijke liefde die jij bent, kan leven.

In het reisdagboek wat je bij dit programma krijgt, kan je al je mijmeringen en reflecties kwijt en je opdrachten uitwerken.

Investering

Als online reisleider neem ik je graag mee op reis. En mocht je het fijn vinden aanvullend persoonlijke begeleiding te hebben bij je traject, dat kan ook. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Het online programma alleen volg je als particulier voor €550,00. Hier zit drie maal mailcontact en het reisdagboek bij inbegrepen.

De investering voor een pakket van het online programma plus vier persoonlijke (online of live) sessies van anderhalf uur, bedraagt €995,00.

Voor losse coachingsessies kan je voor €165,00 bij me terecht. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Via je werkgever?

Wist je dat veel werkgevers de mogelijkheid hebben coachingstrajecten voor hun rekening te nemen? Graag stel ik een offerte op maat op voor jouw werkgever.

Meer weten?

Meer informatie en mijn contactgegevens vind je op mijn website www.ankevandervorst.nl.

Nog vragen of iets afstemmen? Ik denk graag met je mee!