Home > Online programma's > Psytraining Centrum

Online behandeling bij Concentratieproblemen

NU lid worden

Is concentreren voor jou lastig?

Ben je snel afgeleid en heb je moeite met concentreren? Dan heb je een probleem. Je dagelijkse werkzaamheden kosten je hierdoor veel meer moeite dan nodig is. Met als gevolg dat je sneller gestrest raakt. Dat is niet fijn voor jou, maar ook niet voor je omgeving. Gelukkig is er wat aan te doen, ook als je geen ADD of ADHD hebt.

 

Ontdek hoe jij kunt omgaan met je concentratieproblemen, stress, ADHD en of burn-out klachten, zodat je een leuker persoon wordt voor je omgeving. Beter presteert bij werk, studie of je in je gezinsleven en niet steeds in je eigen valkuilen trapt…

Het Psytraining centrum voor professionals en ondernemers

Hoe zou het voor jou zijn ….

Wanneer je niet meer door ieder geluidje afgeleid bent. Zodat je de dingen doet die je “moet” doen, ook echt doet. En daarnaast tijd overhoudt voor de dingen die je graag wilt doen. Lekker barbecueën in de zomer met je vrienden, met je kids naar bos of strand of gewoon lekker relaxen in je tuin na een dag hard werken of studeren.

 

 

Stel je eens voor...

 

  • Dat je met je werk bezig bent en ook daadwerkelijk iets afmaakt.
  • Dat je niet steeds alles uitstelt en daardoor ook eens voor de deadline klaar bent.
  • Dat je weet wat je eerst en laatst moet doen om zo je energie te verdelen.
  • Dat je gestructureerd te werk gaat in je gezinsleven, je studie of je werk.

 

Dit ontdek je in het Online Trainingscentrum

Wanneer je lid wordt van het online Psytraining centrum krijg je exclusieve toegang tot meer dan honderd video’s vol met tips over beter concentreren. Maar ook trainingen waarin je ontdekt waarom concentreren voor jou zo moeilijk is én wat je daar tegen kunt doen. Ook ontdek je methodes om je stressniveau te verlagen en zo te voorkomen dat je burn-out raakt.

 

  • Je krijgt toegang tot interviews met ervaringsdeskundigen die vertellen hoe zij omgaan met hun concentratieproblemen. Hoe ze ondanks hun problemen toch succesvol weten te zijn.
  • We doen ook vraag-en-antwoordsessies (Q&A) in de vorm van webinars waarin je me alles kunt vragen. Je kunt overal anoniem aan deelnemen wanneer je dat wilt.
  • Iedere maand een nieuwe masterclass waarin we dieper ingaan op de werking van je brein, verbeteren van concentratie en voorkomen van (te veel) stress of burn-out.
  • Je kunt vragen stellen in de community en zo nog meer advies krijgen om beter te presteren.
  • En ben je bang dat zo’n online programma voor jou niet werkt? Dan is er ook de optie om dit onder mijn begeleiding te doorlopen. Op die manier ben je er zeker van dat het ook echt resultaat oplevert.

 

Lidmaatschap van het Psytraining centrum is maandelijks opzegbaar. Bekijk hier jouw aanbieding en profiteer.