Home > Online programma's > ONTLAAT, dé online academie voor persoonlijke groei ZOMERACTIE

Loop je nog rond met de gedachte: kan ik mijn medewerkers iets bijzonders aanbieden zo net voor de zomer? Iets wat bijdraagt aan hun ontwikkeling. Net even iets anders dan wat ze gewend zijn. Iets bijzonders. Dan is het 3 maanden #goedvoorjezelfzorg-abonnement van ONTLAAT wellicht hét passende cadeau om de zomer mee in te gaan.

Laat je verrassen en bekijk de trailer (1 minuut)!

Wat kun je verwachten?

De ONTLAAT academie zorgt ervoor dat je daadwerkelijk even uit de waan van de dag stapt en je bewust wordt van het leven dat je leidt. Je staat stil bij wie je bent, maar ook bij wie je wilt zijn. Het programma van ONTLAAT is laagdrempelig, afwisselend, leuk, maar zeker ook raak.

Jij bepaalt de plek, het moment en het tempo om aan jezelf te werken. Al wandelend of gewoon heerlijk op het strand of voor de tent of caravan. Kies wat bij je past.

Je ontvangt 3 maandmodules (abonnement ‘Weekendje weg’), in totaal 36 lessen verdeeld over masterclasses, podcasts, meditaties en oefeningen. Ook komen er experts aan het woord. Denk aan Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, Giel Beelen en Jan Bommerez.

Elke maand valt er een module vrij en je behoudt levenslang toegang.

Nu van € 247,- voor slechts € 59,29 incl. BTW. Deze actie loopt tot en met 15 juli 2021. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail aan bob@ontlaat.nl en ontvang je kortingscode.