Home > Online programma's > Ontdek je Ikigai of levensdoel met deze 4 vragen

Ontdek je Ikigai

met de gratis Ikigai cirkels en handige video-uitleg

Het is Brenda’s ervaring dat je in het leven zoveel mogelijk moet doen wat je inspireert en waar je echt energie van krijgt. Niet alleen op werkgebied, maar in alle aspecten van je leven. Je Ikigai oftewel je purpose of life weten helpt hierbij. Het maakt het makkelijk om keuzes te maken die goed zijn voor je gezondheid, je vriendschappen en je werk.

“Dankzij jou kijk ik beter naar mijn Ikigai en ik gebruik het nu ook meer als leidraad, dus bijvoorbeeld voor de keuzes die ik maak. Dan denk ik ‘Passen deze binnen mijn cirkels van Ikigai?” – Linda

Brenda heeft een prachtig invulvel ontworpen, waarmee je een eerste stap zet richting het omschrijven van jouw Ikigai. Ontvang hem nu gratis samen met de bonusvideo over hoe je de 4 Ikigai cirkels invult. Natuurlijk kun je een (online) Ikigai workshop boeken voor het bedrijf waar je werkt, een Ikigai presentatie reserveren als (event)organisatie of individueel je Ikigai met Brenda als Ikigai coach ontdekken. Brenda is NOBCO geregistreerd coach, gecertificeerd DISC trainer en eerstegraads docent.

Ga nu naar het gratis invulvel met de 4 Ikigai cirkels.