Home > Online programma's > Online Rake Vragen coaching.

Online Rake Vragen coaching

Maakt los wat vast zit

Siets Bakker die de methode Rake Vragen heeft ontworpen zegt altijd ‘het is niet de bedoeling dat je hard werkt’. Je mag laten zien wie je ben en waar het echt over mag gaan. In de online coaching zet ik mijn systemische kennis met veel plezier in.

Rake Vragen coaching is snel en effectief. Jij bepaalt waar de coaching over gaat en wanneer je de coaching wilt.

Het probleem of de oplossing staat niet centraal.  Soms is een probleem dat je ervaart slechts een teken (symptoom) van iets anders. Door het stellen van Rake Vragen gaan we samen op onderzoek uit, naar wat dat ‘andere’ precies is. We proberen we los te maken wat vastzit. Met Rake Vragen kun je beweging en verbinding creëren en kom je tot de kern.

Het is een snelle en krachtige manier van coaching waarmee je helderheid krijgt op de de situatie waarin je vast zit. Ik verwoord wat er al in de lucht hangt, zodat jij de stappen kan in de richting die je wil.

De online coaching heeft geen vast structuur, wij werken met wat er is. Laat je verrassen hoe doeltreffend deze vorm van coaching is. Ik ben gespecialiseerd in Rake Vragen ze brengen je zeker verder.

Via onderstaande link kan je een afspraak inplannen.

https://calendly.com/els-vanouwerkerk/rake-vragen-coaching-online

De kosten voor de coaching bedragen €90,-

Na het inplannen zal ik en factuur en een betalingsverzoek toezenden.

Kijk uit naar onze ontmoeting!

Zijn er vragen stel ze gerust via:

info@elsvanouwerkerk.nl of 06-55330422