Home > Online programma's > Online cursus: Bewust Leven

Richt je focus weer op wat écht belangrijk is in je leven.

Start vandaag een meer bewust leven met deze online cursus!

Meer informatie over deze cursus

 

Voel jij je momenteel…

  • Uitgeblust? Geen energie meer over voor de leuke dingen?
  • Constant gespannen?
  • Altijd DRUK: kun je moeilijk stil zitten?

 

Herken je dat…

  • Je ofwel lang blijft hangen in wat er in het verleden is gebeurd (of had moeten gebeuren), of dat je juist altijd bezig bent met de volgende stap, maar daardoor nooit helemaal met je aandacht in DIT MOMENT bent?
  • Je daardoor nooit echt kunt genieten van wat er NU gebeurt?
  • Je het idee hebt dat er iets moet veranderen, maar dat je geen idee hebt waar je moet beginnen?

 

De online cursus Bewust Leven bestaat uit meerdere videomodules en talloze opdrachten en oefeningen met bijbehorende templates waar jij mee aan de slag kunt gaan.

Iedere module heeft een ander thema, maar ze volgen elkaar wel op. We beginnen bijvoorbeeld met de balans opmaken van de huidige situatie in je leven op dit moment. Daaruit bepalen we waar jij de focus op mag gaan leggen. Daarna maken we steeds concreter wat je doelen zijn en hoe je die kunt gaan bereiken.

Oefeningen, meditaties, visualisaties, NLP tools, schrijfopdrachten, video’s etc. gaan jou allemaal helpen om op een bewustere manier in je leven te staan.

Deze zijn allemaal ook heel geschikt als je nog nooit eerder hebt gemediteerd of gevisualiseerd maar je wilt er wel kennis mee maken.

 

Lees waar de modules precies over gaan

 

Na deze cursus heb je een beter beeld van waar je uitdagingen liggen en wat je tot nu heeft tegengehouden om je pad te volgen en je doelen te bereiken.

Je leeft meer bewust in het HIER en NU en heb concrete handvatten verkregen om mee aan de slag te gaan, onderweg naar JOUW DROOMLEVEN!

 

Start deze cursus