Home > Online programma's > Online Ademcursus | Niels Scholten

Online ademcursus

Online ademcursus

In de online cursus werk je op jezelf aan je ademhaling (Beter Adem Methode). Dit doe je door middel van het bekijken van de instructievideo’s waarin verschillende facetten van de methode worden uitgelegd. Naast de instructievideo’s zijn er de veelgestelde vragen, een schema (planning voor de oefeningen), maar heb je ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Wanneer je het schema aanhoudt, kan je je de methode binnen 28 dagen eigen maken. Het schema is daarbij een richtlijn; jouw snelheid is oké en dat bepaalt ook hoe snel jij de methode leert. Ik vind het belangrijker dat je het goed doet, dan dat je snel bent. De cursus bestaat uit:

  • Nulmeting. Hoe adem je nu, waar sta je nu en wat is je doel;
  • Houding. Je leert de juiste houding aan te nemen om de ademhalingsoefening goed te kunnen doen;
  • Verdiepen. Je manier van ademen wordt naar beneden gebracht in je lijf, maar ook het aantal ademhalingen;
  • Verbinden. Je gaat een mooie vloeiende beweging maken van je ademhaling;
  • Versnellen. Je gaat de in- en uitademing in balans brengen;
  • Eindmeting. Hoe is je adem na het traject, waar sta je nu en is je doel bereikt.

Wanneer je de online cursus aanschaft heb je te allen tijde de beschikking over de cursus.

Bestellen Voor maar €45,-

Martin Kerkhof

Als je écht openstaat voor verandering en openstaat voor het onderzoeken en veranderen van jouw manier van ademen, is dit programma het geld dubbel en dwars waard.

Je leert met dit programma eerst naar je eigen ademhaling te kijken om er bewust van te worden hoe je ademt. Soms is dat makkelijker door bijvoorbeeld een ademsessie te doen om je even door de dag geen bewust te worden van je ademhaling, andere keren moest ik wat dieper door het stof door middel van de opdracht om echt met mijn adehaling aan de slag te gaan.

Als je écht openstaat voor verandering (in jezelf) en openstaat voor de (mindful) manier van, is dit programma het geld dubbel en dwars waard. Niels heeft hier alle zijn kennis in gestopt en heeft hier merkbaar zijn ziel en zaligheid ingestopt.

Als ademcoach is het mijn doel om mensen tot zichzelf te brengen, meer ontspanning te laten ervaren en ze fysiek en mentaal sterker te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer je werkt aan deze punten, je het leven gaat leiden dat jij voor ogen hebt. Een leven waarin jij je goed voelt en meer plezier ervaart.

Om dit doel te behalen gaan we samen werken aan jouw manier van ademen. Er is namelijk een grote kans dat jij een adempatroon hebt dat niet vóór je, maar tégen je werkt. Jij hebt geen natuurlijke manier van ademen meer. Het kan zijn dat je te snel, te diep of te veel ademt. Dit zorgt ervoor dat jij ongemakken ondervindt of misschien gaat krijgen. Ik ga samen met jou aan de slag om je weer natuurlijk te laten ademen. Voordelen van een gezonde ademhaling zijn o.a.;