Home > Online programma's > Mentale APK

Opzet en inhoud

Met een mentale APK sparren we in 1,5 uur over jou. Een soort check-up van jouw welbevinden om jezelf met een positieve insteek een spiegel voor te houden en een connectie te maken met dat wat gezien mag worden.

Want een APK voor de auto is normaal … maar wanneer heb jij voor de laatste keer een APK van jouw welbevinden gehad? Bewust stilstaan bij hoe je je ècht voelt … de connectie maken met alles wat onbesproken is maar vaak diep verborgen in jouw bewustzijn? Precies. Zie de mentale APK als een soort holistische scan waar we op deelgebieden van jouw leven samen naar kijken, zowel werk gerelateerd als privé. Het gaat over de uitdagingen in jouw dagelijks leven, jouw lijf, over je hoofd en onderwerpen als geluk en zingeving. Maar ook over de keuzes die jij kunt maken waardoor je de mooiste versie van jezelf kunt leven.

Samen ontdekken we en scheppen we helderheid zodat we vervolgens kunnen kijken waar jij je aandacht op zou willen richten. Waar zou je iets veranderen of waar wil je bewuster mee omgaan? Misschien breng je al iets in de praktijk, maar zou je nog een vervolgstap willen maken. Het doel is dat het gesprek jou (nieuwe) inzichten geeft en praktische handvatten.

Voor wie?

Iedereen die zijn mentaal welbevinden eens onder de loep wil nemen.

Wie ik ben

Ik ben Irma Jansen – van Reem en ik werk vanuit mijn eigen holistische praktijk in Elst Gelderland als energetisch/holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki Master. Veel mensen vinden mijn praktijk bij burn-out en stressklachten. Mijn trajecten zijn kort, to the point, vanuit verbinding, met zachtheid, vol energie en humor. Ik doe niet aan symptoombestrijding maar wil vanuit de bron werken van waar jij tegenaan loopt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik werk ook veel via bedrijfstrajecten. Dus als dit voor jou resoneert, dan kun je overwegen om je werkgever hier een rol in te geven.

Tarief:

Een mentale APK van 1,5 uur kost  € 99,50 (online of fysiek).

Wil je meer over mij lezen of mijn aanbod bekijken. Neem gerust een kijkje op mijn website: Holistische Praktijk Irma van Reem