Home > Online programma's > Maandje Verlieven

Maandje Verlieven

Doe mee!

Wellicht ken je mijn gratis 5-daagse Verlieven Challenge al. Het ‘Maandje Verlieven’ is een soortgelijk programma. Een maand lang krijg je elke dag een les over ons gedrag, ons brein en hoe je kunt verlieven én een opdracht waarmee je meteen aan de slag gaat met verlieven. Er wordt gezegd dat je iets 21 keer anders moet doen voordat een nieuw gedragspatroon aangeleerd is. In een maand kun je zeker weten aan die 21 keer komen en dan kun je zelfs nog een aantal dagen door de mand vallen, wel zo lief voor jezelf. Je creëert een nieuwe zienswijze waardoor je vanuit je hart lievere keuzes kunt maken voor jezelf. Zónder daarbij tekort te doen aan de mensen om je heen. Zónder egoïstisch te zijn.

Zo werkt het

Het Maandje Verlieven duurt 30 dagen en je kunt starten wanneer jij wilt. Je stuurt mij een mailtje of een berichtje via het formulier met de datum dat je wilt starten en krijgt een link naar de online academy en jouw eigen inloggegevens. Elke dag staat er een nieuwe les en opdracht voor je klaar in de academy. Het kost je slechts € 1 per dag, in totaal dus € 30.

Eerst meer info over Verlieven? Bekijk mijn website www.verlieven.nl.

Geen tijd?

Gun jezelf deze maand van commitment. Denk je “nu is niet het moment, ik heb het zo druk”, denk dan aan de uitspraak van een monnik. Die zei: “ik mediteer elke dag een half uur, behalve als ik het druk heb, dan mediteer ik een uur.”. Het kost je dagelijks maximaal een half uur van je tijd. Maak één maand lang, prioriteit van jezelf. Vraag jezelf af; is dat teveel gevraagd?

Verlieven? Wat is dat?

Ja, ja ik weet het, verlieven is geen bestaand woord. Daarom ben ik er ook zo gek op. Want je weet wél meteen wat ik bedoel.

Lief zijn voor mezelf? Nee dat is egoïstisch. Anderen hebben mij nodig. Of ik me wel goed en gelukkig voel? Nou.. dat kan altijd beter natuurlijk. Maar ik klaag niet. Er zijn zoveel anderen die het zwaarder hebben.

Klinkt dit alsof je jezelf hoort praten? Dan is dit maandje verlieven voor jou.

Wie ik dan ben?

Mijn naam is Mariëlle van de Walle – van Bostelen, 36 jaar levenservaring, getrouwd, lief, een echte bourgondiër en gek op persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd  NLP-coach en trainer, gespecialiseerd in verlieven. Zowel zakelijk als privé. In mijn coachingspraktijk in Maasland ontvang ik dagelijks coachees die ik coach om liever te worden voor zichzelf, burn-out te voorkomen en zelfverzekerder en krachtiger in het leven te staan.

>

Mail mij of gebruik het formulier

Stuur mij een mailtje of een berichtje via het formulier met de datum dat je wilt starten en je krijgt een link naar de online academy en jouw eigen inloggegevens.

Mijn mailadres is: marielle@verlieven.nl

Aanmeldformulier Maandje Verlieven

Stuur mij een berichtje via het formulier met de datum dat je wilt starten en je krijgt een link naar de online academy en jouw eigen inloggegevens.

Contact opnemen praktijk

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit Maandje Verlieven word je aangeboden door Coach in Verlieven.