Home > Online programma's > Long COVID revalidatie online van Fysioliek

Long COVID revalidatie online van Fysioliek

Als het herstel maar niet wil lukken.

Bij long COVID gaat het autonome (onbewuste) zenuwstelsel steeds in de overleefstand. Wetenschappers zijn druk bezig om te onderzoeken welk mechanisme daaraan ten grondslag ligt. Feit is, dat het autonome zenuwstelsel niet vanzelf in de herstelstand gaat. Met bepaalde gerichte oefeningen kan je bewust die herstelstand wél aanzetten en zo het herstelvermogen optimaliseren.

Ben je het ook zat om alleen maar achteruit te gaan, terwijl je zo je best doet? Dan is deze long COVID revalidatie cursus helemaal geschikt voor jou.

Ik ben Angelique van Driel, (psychosomatisch) fysiotherapeut, leefstijl-, systeem- en NLP coach. Door mijn kennis van de hersenen te combineren met de kennis van het lichaam help ik veel mensen, die maar niet willen herstellen van een lichamelijke klacht. Het activeren van het herstelvermogen speelt daarbij een belangrijke rol. Het blijk dat veel van die oefeningen ook heel goed werken bij Long COVID patiënten. Daarom heb ik deze online revalidatie gemaakt. Ik vind het naar om te zien dat veel patiënten tussen wal en schip dreigen te raken omdat de combinatie op deze manier nog niet of nauwelijks gegeven wordt, maar wel heel goed helpt.

In de long COVID revalidatie online zijn alle aspecten die ook bij een normale revalidatie aan bod komen nu gewoon vanuit je eigen huis te volgen. In 7 stappen krijg je alle tools die je nodig hebt voor je herstel. Eerst de voorwaarden voor herstel maken en dan pas trainen zonder moeilijk te doen, gewoon lekker relaxed. Veel ex-patiënten zeiden tegen mij: deel deze kennis, want ik gun iedereen een herstel. Met deze online cursus hoop ik nog veel meer mensen te helpen herstellen. Want daar doe ik het voor!

Wil je de eerste stap met goed werkende oefeningen alvast gratis uitproberen?  Klik dan op deze link:  www.fysioliek.nl/lcr-online/