Home > Online programma's > KRACHTCONSULT – ONLINE –

KRACHTCONSULT

Verbinding maken met jezelf staat centraal in dit 1 op 1 consult. Je wordt geïnspireerd en liefdevol meegenomen in jouw eigen energie waar ik contact mee maak. We doen lichaamsgerichte oefeningen, een meditatie en ontdekken jouw kracht en jouw energie. Hierna ben je meer en beter in staat om deze kracht en energie in te zetten om vanuit verbinding en vanuit je hart verder te gaan!

Ik gun jou meer rust en ontspanning in je hoofd, wat meer landen in je lijf en vooral meer verbinding met jouw energie en kracht. Zelf weet ik wat het is om niet in mijn kracht te staan en om uit verbinding te zijn met mezelf. Na jaren van zielsgroei en diverse therapeutopleidingen, ben ik een soort zielsadvocaat geworden. Het liefste gun ik het iedereen om vanuit de bron met zichzelf te leven en vanuit je hart in je kracht te staan. Het levert zoveel meer helderheid en heling op als je dit ontdekt!

Hoe gaat het in z’n werk?
Een krachtconsult duurt 1,5 uur. Je kunt het 1 x doen of vaker of course. Online maken we verbinding via skype of zoom. De sessie zal o.a. bestaan uit een geleide meditatie. Ik ondersteun je om je kracht waar te nemen en we kijken naar je energielevels. Dan maken we de stap om op praktisch en gevoelsniveau te kijken naar hoe je dit weer kunt integreren zodat je meer kunt leven vanuit je hart.

Wat haal jij eruit
Je maakt hernieuwde connectie met jezelf

Je ontdekt jouw krachtige punten

Je wordt je meer bewust van jezelf

Je kijkt samen met mij naar jouw energielevels

Je weet beter hoe je jouw kracht en energie kunt inzetten

Het is jouw volgende stap naar herstel en het leven vanuit je hart

Kosten

Krachtconsult van 1,5 uur voor € 85,- 

Hoe kun je een afspraak met mij plannen?

Voor deze 1 op 1 consults gaat mijn agenda open vanaf 15 juni. Bel mij op 06 48278088 of app mij op ditzelfde nummer. Je kunt ook mailen via info@irmavanreem.nl

Wil je meer over mij lezen, of mijn verdere aanbod bekijken? Check dan mijn site via Coachpraktijk Irma van Reem