Home > Online programma's > Je innerlijke stem als kompas

Je innerlijke stem als kompas

om je veilig door het leven te loodsen

Heb jij dat ook, dat je soms door alle drukte en chaos in je leven het contact verliest met je intuïtie? Dat je je innerlijke stem niet meer kunt horen? Dat je op de automatische piloot leeft zonder echt te weten wat jij wilt diep van binnen?

In deze online training ga je in 7 lessen (die je in 7 weken of 7 maanden of in elk gewenst tempo kunt doen) de verbinding met je innerlijke stem verbeteren. Je leert weer vertrouwen op dat innerlijke weten, dat heerlijke gevoel dat je echt weet wat voor jou belangrijk is en hoe je daarnaar kunt handelen. Je krijgt bij iedere les werkbladen om in te vullen zodat je je eigen voortgang kunt volgen en 3 of 4 geleide visualisaties om echt mee aan het werk te gaan. Je innerlijke stem is als een spier: als je deze niet traint en regelmatig gebruikt, dan werkt ze niet goed en kun jij er niet op vertrouwen. Dus zet je schouders eronder en zet de eerste stap om weer te gaan leven en je te laten leiden door de enige juiste stem: die van JOU!

Kijk voor meer informatie op Je innerlijke stem als kompas

Je krijgt deze online training gratis als je meedoet met de jaaropleiding tot Holistisch NEI therapeut. Wil je daar meer over weten, kijk dan hier.