Home > Online programma's > Je innerlijke criticus de baas

Je innerlijke criticus de baas

Volg je hart, niet je hoofd

Stel je voor…

Dat we onze kinderen elke dag vertellen dat het ze toch niet zal lukken, dat ze het niet waard zijn, dat anderen het raar vinden wat ze doen. Met wat voor zelfbeeld zullen ze dan opgroeien? Zullen ze zelfverzekerd en vol trots in het leven staan? Of zullen angstig zijn en bang om te falen?

En toch is dit wat wij onszelf elke dag vertellen. Keer op keer herhalen. Je kunt wel raden wat dat met ons zelfbeeld doet. Het zorgt ervoor dat je bevriest, in plaats van ontdooit. Dat je je hoofd laat hangen, in plaats van met rechte schouders vol trots de wereld toelacht.

95% van onze gedachten zijn herhalingen van gisteren, vorige week en vroeger. En van al die gedachten is 60-75% negatief. Doordat al die gedachten continue op repeat staan, zijn we ons hier niet eens bewust van. Op de automatische pilot poppen al die gedachten op. Jij plakt zelf het label “waar” of  “niet waar” er op, jij kiest zelf hoeveel aandacht een gedachten krijgt. Tot nu toe volledig onbewust.

Stel je voor….

  • dat jij je bewust wordt van het onbewuste
  • dat jij de controle krijgt over die kritische stem
  • dat jij de regie weer in handen hebt
  • dat jij geen stress meer hoeft te hebben van ongegronde angsten
  • dat jij je hart weer kan volgen in plaats van je hoofd
  • dat jij weer vol trots en zelfvertrouwen in het leven staat

Als jij voelt: JA, dat wil ik! Schrijf je dan nu in voor het online programma je innerlijke criticus de baas. Het is een 6 weeks programma, met elke week een inspirerende video en een werkboek met opdrachten. De tijds investering is ongeveer 10 – 15 minuten per dag.

Nu tijdelijk met 40% korting voor €37,-