Home > Online programma's > Je innerlijke criticus de baas

Je innerlijke criticus de baas

6 weekse online curus

Hoe zou het voor jou zijn als jij morgen al meer innerlijke rust zou mogen ervaren? Als je die lat niet onnodig sky high legt? Jij je veel minder druk maakt om anderen en meer op jezelf kan focussen?
In je hoofd zit een kritisch, veroordelend stemmetje. Dat stemmetje verteld jou de hele dag door vooral wat je niet goed doet, wat je had moeten doen en wat je niet had moeten doen. Omdat we vaak volledig de verbinding met onszelf en ons gevoel kwijt zijn, zijn we geneigd naar dit stemmetje te luisteren. De hele dag door….
Hoe zou het voor je zijn als je grip krijgt op deze innerlijke criticus?
Als jij kunt afrekenen met deze gevoelens:
❌ Jezelf niet goed genoeg vinden
❌ Onzeker zijn over jezelf als ouder, vriend(in), collega
❌ Jezelf laten tegenhouden door angst 
❌ Onrust in je hoofd
 
Deze gevoelens worden namelijk allemaal veroorzaakt door dat kritische stemmetje, die de hele dag aan het schreeuwen is in je hoofd. En daardoor ontstaan er blokkerende patronen, die jou tegenhouden om in jouw volle potentie te stappen. Om te doen wat je echt graag wilt. Het antwoord op de vraag wat je echt graag wilt, zit namelijk in je hart. Alleen dat stemmetje fluistert en wordt overschreeuwd door je innerlijke criticus. 
 
Ben jij er klaar voor om dit te doorbreken? Wil jij meer:
 
❣️Grip op je gedachten
❣️ Minder streng voor jezelf zijn
❣️ Meer rust in je hoofd
❣️ Meer zelfvertrouwen
 
In het online programma “je innerlijke criticus de baas” leer jij in 6 weken onbewuste patronen doorbreken. Je leert grip krijgen op die kritische stem in je hoofd. Zodat jij weer in verbinding komt met je hart. Pak de regie over jouw leven 💞
 
Schrijf je snel in en start vandaag nog!