Home > Online programma's > Je Eigen Wijze Reis

Soms heb je niets te kiezen: jij of een dierbare wordt ziek, je verliest je baan of staat er ineens alleen voor. Het leven zoals je het leefde past niet meer. Het vraagt jou je aan te passen, nieuwe stippen aan de horizon zetten. Een horizon die soms niet eens zo zichtbaar is door alle donkere wolken die ervoor hangen of die zo ontzettend ver weg lijkt te zijn dat je er moedeloos van wordt. De cursus Je Eigen Wijze Reis van praktijk Kijkpost laat je weer contact maken met je intuïtie zodat je stap voor stap weer het heft in handen kunt nemen.

Cursus Je Eigen Wijze Reis

In deze cursus bereid je je op een creatieve en positieve manier voor op de verandering die je in je leven wilt of moet doorvoeren.

Ben je eraan toe om (weer) contact te maken met je intuïtie en creativiteit en daarmee invulling te geven aan wat jij belangrijk vindt in je leven? Kun jij wel een liefdevol schopje onder je kont gebruiken? Wil je een verandering op 1 of meerdere thema’s in je leven of gaat er binnenkort iets veranderen dan is de cursus “Je Eigen Wijze Reis” echt iets voor jou!

Volledig digitaal in je eigen tempo, online al dan niet in een groep of live 1-op-1.

Voor meer info klik hier

Neem vrijblijvend contact op:

06-40224126

esther@kijkpost.nl