Home > Online programma's > Online live lezing

Gratis online Inspiratielezing "Stress, gezondheidsklachten? Je eigen invloed is immens!"

In deze online lezing vertelt onze hoofdtrainer Froukje Weidema dat de oorzaak van veel gezondheidsklachten chronisch geworden stress is. Je hoort hoe logisch dit proces op gang gebracht en gehouden wordt en hoe eenvoudig het is om deze stressreacties te herkennen en te stoppen.

Beinvloed stress, vermoeidheid of andere gezondheidsklachten jouw leven? Jouw eigen invloed is immens! Er zijn veel situaties in het leven die stress kunnen geven. Over het algemeen hebben we over veel van deze situaties weinig of geen controle. Je hebt echter wél invloed op hoe je met die situaties omgaat. En jouw invloed is immens.

Langdurige stress is dé oorzaak van vele klachten. De invloed van stress is overal aanwezig, toch is het vaak verborgen. Van de meeste stress zijn we ons helemaal niet bewust omdat het zich op een onbewust niveau afspeelt. Wist je dat de regulerende werking van belemmerende patronen en overtuigingen op je gezondheid enorm is? En het effect van het leren stoppen hiervan betekent daadwerkelijk een ander leven.

Krijg tijdens deze lezing inzichten over de kwaliteit van je onbewuste brein, leer de mechanismes te doorzien zodat je zelf regie krijgt over je klachten en hoor hoe je je brein kunt aansturen waardoor je in no-time lekker in je vel zit.

Deze online lezing gaat via ZOOM en we maken geen opname.

Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in. We zien er naar uit je live online te ontmoeten.