Home > Online programma's > High Performance Lifestyle Programma voor 40+ vrouwen

Je weet dat het anders moet!

 

‘s Ochtend als je wakker wordt stap je meteen in de sneltrein. Je bent voor het mooie net iets te lang blijven liggen…, je bent ook nog moe! Vanavond vroeg naar bed, neem je je voor. Snel aankleden, beetje make-up. Als je in de spiegel kijkt zucht je. Net iets te zwaar, wallen, doffe huid. Maar gelukkig geen tijd om er lang bij stil te staan, want de plicht roept.

Kinderen aankleden, ontbijt klaarmaken, zelf een boterham naar binnen werken, kids naar school en door naar het werk. Je bent goed in je werk en je hebt veel verantwoordelijkheden. Af en toe is het behoorlijk stressvol en drukken de verantwoordelijkheden zwaar op je schouders. Had je maar wat meer energie, dan ging het vast net iets gemakkelijker.

De lunch gaat meestal tussen de bedrijven door, of achter de PC. Een boterham is dan wel zo gemakkelijk. Soms lunch je ook buiten de deur met klanten, of collega’s. Dan kies je een salade en daar geniet je van. Dat zou je vaker moeten doen. Na werk even snel langs de supermarkt voor het avondeten. Je kiest een makkelijk maaltijd met groenten dat snel op tafel kan. Dan de Kids ophalen, koken, verhaaltjes voorlezen en na het bedritueel neerploffen op de bank. Oh nee, nog een beetje werken, want anders loop je morgen weer achter de feiten aan. Een glaasje wijn erbij voor de ontspanning en dan naar bed. Je valt als een blok in slaap, maar wordt na enkele uren zwetend wakker.. Zou het de overgang al zijn? Of komt het door de alcohol misschien. Morgen geen wijn voor het slapen neem je je voor en misschien sporten..? Maar morgen start het hele ritueel opnieuw en de goede voornemens stapelen zich op.

Hoe zou het zijn als

 • Je ‘s ochtends fit en uitgerust uit zou bed stappen met energie voor de dag

 • Je in de spiegel kijkt en je trots voelt en tevreden bent met wat je ziet. Je ziet er eigenlijk verdomd goed uit voor je leeftijd!

 • Je niet meer het gevoel hebt continue achter de feiten aan te moeten rennen, maar je in control voelt. Ja het is druk, maar het gaat goed 

 • Je niet meer steeds je energie op peil hoeft te brengen met ongezonde snacks of koffie, maar je je de hele dag door energiek voelt

 • Je ‘s avonds na het werk niet uitgeblust neerploft, maar de energie hebt om te sporten of een wandeling te maken, al dan niet samen met je partner.

 • Je geen wijn nodig hebt om te ontspannen, omdat je stresslevel overdag niet zo hoog is opgelopen.

 • Je een haalbare strategie had om gezond te eten en te bewegen die je een leven lang kunt volhouden, ongeacht de levensfase waar je in zit.

 • Je wist hoe je vrienden kunt blijven met je hormonen

 • Je jezelf weer mooi en sexy voelt en

 • Je libido weer past bij een vrouw van jou leeftijd (nee, je zin in seks verdwijnt niet doordat je ouder wordt ;))

  Wat je nodig hebt is een leefstijlplan, waarmee je zonder heel je leven om te gooien, weer energiek, slank en fit wordt.

Maak vrijblijvend kennis met Danny van Mindful Trainen