Home > Online programma's > Groeitraject De geluksroute

De geluksroute: In 5 stappen minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen

Hoe gelukkig je bent hangt af van de relaties met de mensen om je heen — je vrienden, partner, collega’s en familie. Maar in elke relatie loopt het weleens mis. Je partner luistert nauwelijks naar wat je vertelt, een vriendin zegt steeds op het laatste moment jullie afspraak af, je collega laat jou telkens het vuile werk opknappen. Allemaal sociaal gedoe. Het kost bakken energie en tijd. En dat is niet nodig!

In de Geluksroute vertelt coach en psycholoog Anne de Jong wat je kunt doen voor minder frustraties en meer plezier in al je relaties. Met dit boek als leidraad coach ik jou op je eigen geluksroute.
Ben jij iemand die gedoe heeft omdat je je niet uitspreekt, doordat je je verantwoordelijk voelt voor anderen of omdat je anderen over jouw grenzen laat gaan? Dan is dit groeitraject iets voor jou!
Als gecertificeerd Geluksroute coach, help ik jou in het Geluksroute Groeitraject stap voor stap naar een leven zonder gedoe!

Programma

Leer aan de hand van het boek, de online cursus en 1:1 coaching in vijf heldere stappen zelf de regie pakken in lastige sociale situaties. Los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je band met de mensen om je heen. In je relatie, met vrienden en op het werk.
  • Gratis intakegesprek
  • 9 coachsessies (online of face-to-face)
  • Online cursus “De geluksroute”
  • Het boek “De geluksroute” van Anne de Jong
  • Een persoonlijk Boostdagboekje
Prijs:
Zakelijk: €1.375 ex. btw
Particulier: € 995 incl. btw

Inschrijven

Voor inschrijven of extra informatie kan je het contactformulier op mijn website gebruiken. 

Inschrijven