Home > Online programma's > Groeitraject De geluksroute

De geluksroute: In 5 stappen minder gedoe & meer plezier met de mensen om je heen

Hoe gelukkig je bent hangt af van de relaties met de mensen om je heen — je vrienden, partner, collega’s en familie. Maar in elke relatie loopt het weleens mis. Je partner luistert nauwelijks naar wat je vertelt, een vriendin zegt steeds op het laatste moment jullie afspraak af, je collega laat jou telkens het vuile werk opknappen. Allemaal sociaal gedoe. Het kost bakken energie en tijd. En dat is niet nodig!

 

Situaties worden gedoe wanneer iets:
anders loopt dan jij had verwacht;
niet past bij het ideale plaatje in je hoofd;
vaker gebeurt en daardoor optelt.

In de Geluksroute vertelt coach en psycholoog Anne de Jong wat je kunt doen voor minder frustraties en meer plezier in al je relaties. Met dit boek als leidraad coach ik jou op je eigen geluksroute.
Ben jij iemand die gedoe heeft omdat je je niet uitspreekt, doordat je je verantwoordelijk voelt voor anderen of omdat je anderen over jouw grenzen laat gaan? Dan is dit groeitraject iets voor jou!
Als gecertificeerd Geluksroute coach, help ik jou in het Geluksroute Groeitraject stap voor stap naar een leven zonder gedoe!

Programma

In deze training ga je aan de slag om je relaties te verbeteren, waardoor je minder frustraties zult krijgen: met je partner, vrienden, collega’s, familie of buren.
Aan de hand van het boek, de online cursus en 1:1 coaching  leer je in vijf heldere stappen zelf de regie te pakken in lastige sociale situaties. Je lost gedoe op voordat het escaleert en je verbetert de band met de mensen om je heen. In je relatie, met vrienden en op het werk.
  • Gratis intakegesprek
  • 3 coachsessies (online of face-to-face in Haarlem)
  • Online cursus “De geluksroute”
  • Het boek “De geluksroute” van Anne de Jong
  • Een persoonlijk Boostdagboekje
Prijs:
Zakelijk: €850 ex. btw
Particulier: € 595 incl. btw
Duur: 12 weken

Inschrijven

Voor inschrijven of extra informatie kan je het contactformulier op mijn website gebruiken. 

Inschrijven