Home > Online programma's > Grip op je Winterdip

Krijg grip op je Winterdip

meer energie, minder depressieve gevoelens en fijner de donkere maanden door.

Zodra de R in de maand zit krijgen we er weer mee te maken. Er komt minder zonlicht naar de aarde, we gaan minder naar buiten en bedekken meer ons lichaam. Stuk voor stuk factoren die ertoe bijdragen dat we minder vitamine D aanmaken in ons lichaam.  Er is een grote relatie tussen de aanmaak van vitamine D en het ontstaan van depressies. De zogenoemde winterdip. Je voelt je moeier, futlozer en wordt minder makkelijk wakker. Zeker als het weer dan ook nog grauw en regenachtig wordt. Je kan daar iets aan iets aan doen. In deze online training gaan we je tips en informatie geven hoe je grip kunt krijgen op je winterdip.

In deze online training hebben we onze kennis en kunde samengevoegd zodat er een hele praktische handleiding is ontstaan om jou te helpen om grip te krijgen op je winterdip.
Ter ondersteuning hebben we ook een besloten facebookgroep Grip op je Winterdip gemaakt. Hier zullen we regelmatig filmpjes of quotes delen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Delen is helen en support van anderen die hetzelfde doormaken als jij, is heel belangrijk. Jij bent niet alleen! In de mail vind je hiervoor de link waarmee je lid kunt worden.

Daarnaast krijg je van ons GRATIS een pot biologische vitamine D3 ter waarde van €11,50 of Vitamine D3 + K2 ter waarde van €24,50 thuis gestuurd waarmee je direct kan starten je Vitamine D een boost te geven. Als extra optie kun je ook nog kiezen voor een vitamine D test, waarbij jij middels een thuistest je Vitamine D kan laten controleren door een gerenommeerd laboratorium.  Zo krijg je direct inzicht in je gezondheid.

Kijk voor meer informatie en het aanschaffen van deze training op: https://www.lichtopverbinding.nl/product/grip-op-je-winterdip/