Home > Online programma's > Gratis Durf te Rusten-driedaagse

Van over-leven naar ontspannen leven

Geef je over aan diepe ontspanning met yoga nidra

Voel jij je ook zo overweldigd door alle to-do’s en zorgen voor anderen? Ik weet dat het lastig is om te rusten wanneer je geleerd hebt om almaar door te gaan en ‘aan’ te staan. Onze maatschappij hecht veel waarde aan doen en presteren. Maar rust hebben we ook nodig. Anders branden we op. Misschien merk jij het al…

Stel je voor dat je een simpele tool hebt, dat rust in je hoofd en lijf geeft. Een tool dat je kunt inzetten wanneer je je overweldigd voelt en het even niet meer ziet. Maar ook om balans in je dagelijks leven te creëren.

Zo’n tool bestaat!

Geef mij die tool

Yoga nidra

Yoga nidra is een eeuwenoude tool, dat je helpt om diep te ontspannen. Geen zorgen: je hoeft er niet lenig voor te zijn. Het is een op slaap-gebaseerde meditatie. Het wordt ook wel slaapyoga genoemd. Je hoeft alleen te liggen en luisteren naar de stem die je naar diepe ontspanning brengt. Wist je dat yoga nidra ook wel een megapowernap wordt genoemd? Ik snap dat wel.

Reset van lichaam en geest

Door diep te rusten laat je alle prikkels en spanningen los. Dat stemmetje in je hoofd houdt niet langer de regie, maar verschuift naar de achtergrond. Je maakt weer verbinding met je innerlijk weten. Je  voelt weer ruimte in je hoofd! Hierdoor kun je weer inspiratie ontvangen en voelen wat je diepste verlangens zijn. Hoe heerlijk is dat?

Hoe deelnemers yoga nidra ervaren

“Meteen na de eerste keer was ik overdonderd door hoe ik me na yoga nidra voelde: minder pijn, alsof ik uren had geslapen. Geen chaos meer in mijn hoofd, een bepaalde rust in mijn hoofd die ik echt al jaren niet meer had ervaren. Alsof ik een soort van reset had gehad. Echt waar! En nog steeds ervaar ik dat na elke sessie. Ik heb voor mijn gevoel een bepaalde rust gevonden, zowel lichamelijk als geestelijk, die ik zelfs met jarenlang mediteren niet zo heb ervaren. Jouw Durf te Rusten-driedaagse is echt een cadeau! Ook de oefeningen erbij, heel fijn!”

– Monique

“Wat heeft de gratis Durf te Rusten-driedaagse veel teweeg gebracht! Er komt veel emotie naar boven en ik besef hoe moe ik soms ben.

Er is zo weinig ruimte voor rust in onze maatschappij. Ik denk vaak dat ik het niet verdien of dat ik het niet nodig heb en voel me schuldig als ik wel de tijd voor mezelf neem.

Elke dag rusten. Voor mij werkt yoga nidra perfect. Toch iets meer sturing in de meditatie voor mijn monkey mind.”

– Hazel

Het is tijd om te rusten

Druk op de pauzeknop en ervaar diepe ontspanning door te liggen en luisteren naar yoga nidra meditatie.

 

Ik meld me aan voor de gratis Durf te Rusten-driedaagse

Hai, ik ben Maureen

Ik geloof dat liefde in de wereld begint bij liefde voor jezelf. Het is in deze tijd zo gemakkelijk om bij jezelf vandaan te razen. Dit heb ik the hard way geleerd. Het eerste wat ik heb gedaan om weer bij mezelf terug te komen was rusten: diepe ontspanning.

Yoga nidra kwam in mijn leven toen ik als moeder van twee jonge kinderen totaal uitgeput was en nauwelijks meer verbinding met mezelf had. Ik ondervond hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen wanneer je voor anderen zorgt. De prioriteit aan rust geven heeft mij en mijn gezin geholpen om een lichter en vrijer leven te creëren.

Nu inspireer ik graag andere vrouwen om lief voor zichzelf te zijn en te leren rusten, zodat zij ook (weer) leiderschap kunnen nemen over hun leven.