Home > Online programma's > Gezond ademen: Minder Stress Meer Rust

Gezond ademen: Minder Stress Meer Rust

De vicieuze cirkel van gedachten, je komt er maar niet uit. ’s Nachts is hij nog meer aanwezig dan overdag.

Het lijkt wel of de onrust steeds meer toeneemt. Je ademhaling zit hoog in je borst en bij het traplopen merk je dat je zelfs iets moet hijgen.

Je lijf dat je altijd tot dienst is geweest, je amper in de steek liet, piept en kraakt nu. Klachten en kwaaltjes komen en gaan maar volgen elkaar, in een steeds sneller tempo, op. 

De aanhoudende klachten en kwaaltjes voel je al langere tijd maar je doet net of ze er niet zijn. Niet lullen maar poetsen. Hoppa gewoon doorgaan. Wat je aandacht geeft groeit dus waarom zou je je klachten en kwaaltjes jouw aandacht geven. Je kan je energie wel beter gebruiken.

Eigenlijk voel je dat je het op deze manier niet gaat redden. Het gevoel in je lichaam en je hoofd zeggen genoeg. Je hebt weleens gehoord dat lichaam en geest, body and mind, één zijn. Je gelooft niet in zweverig gedoe maar in jouw geval voelen beiden momenteel niet goed. Wat jij nodig hebt is een aanpak waarbij beiden aanbod komen.  

In de 3 bijeenkomsten van de workshop ‘Gezond Ademen: Minder stress Meer Rust’, die ik op 3 vrijdagen 17, 24 en 31 maart 2023, organiseer ga ik je praktisch en doeltreffend helpen om Meer Rust in je leven te creëren door middel van je ademhaling. 

3 keer gaan we een uur lang samen aan de slag. Ik vertel informatie maar we gaan ook actief aan de slag om te ervaren hoe jij je ademhaling in kan zetten om meer rust in je hoofd en in je lijf te creëren.

Thema: Gezond Ademen: Minder stress Meer Rust

Dag: vrijdag

Data: 17, 24 en 31 maart 2023

Tijd: 9.00 – 10.00 uur

Plaats: Zoom (de link krijg je van mij na betaling)

Investering: 3x 1 uur van je tijd en 55,50 euro

Graag ont-moet ik je op deze 3 vrijdagen in maart 2023.

Ja, ik gùn mezelf Meer Rust

 

Liefs,

Marja Donze (https://balansportaal.nl/hulp/mindfulness-atelier/)