Home > Online programma's > Eerste Hulp Bij Rouw

Eerste Hulp Bij Rouw - Online Verlies begeleiding voor vrouwen

Inclusief Persoonlijk Coachgesprek en constante begeleiding

Verlies en rouw, om wat dan ook, vraagt om een spirituele benadering. Het raakt aan alle lagen en dimensies van ons menszijn. Het is mijn specialisatie, mijn gave en kunde, ik begeleid hierin al bijna 20 jaar.

Ongemerkt doe jij zoveel verlieservaringen op. Bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, dat hakt erin. Maar wat dacht jij van het verlies van een relatie, miskraam, een borst door borstkanker, jouw baan, jouw toekomst door de zorg om een zieke partner of kind, het contact met familieleden, van jouw eigen gezondheid, scheiding, vriendin, zorg voor Alzheimer ouder. Vooral het verlies van jouw moeder heeft een enorme impact op jou als vrouw en dochter. Wanneer dat ten slotte gebeurt, dan gaat het echt niet meer. Zo blijkt uit de verhalen van de vele vrouwen die ik begeleid.

Vrouwen doen zo hard hun best, zorgen voortdurend voor anderen, lopen lang door bijna tot ze er bij neervallen. Hier vind je eindelijk die zelfzorg waar jij zo naar op zoek bent, antwoorden op vragen, ontspanning na alle stress.

Wil jij voorbij een psychologische aanpak, jezelf weer ontdekken of terug vinden, geïnspireerd en begeleid worden? Dan ben jij hier aan het goede adres. 2021 Vraagt om een duurzame en spirituele aanpak van waar jij in jouw leven nu tegen aanloopt. Niet even een quick-fix waar je over 6 maanden alweer last van hebt.

Wat krijg je bij dit programma?

Ik vertel je in 4 modules, 3 maanden, met video’s, meditatie, teksten, visualisatie en opdrachten, wat je echt eerst moet weten en nog veel belangrijker wat je kunt doen, om jou weer beter in je vel te laten zitten. Om jou dichter bij jouw Zelf en jouw kern te brengen. Om weer echt helemaal Thuis te komen. Jij wil je ook weer eindelijk goed gaan voelen.

Dit vraagt ook wat van jou: COMMITMENT. Het komt niet zomaar, jij mag er mee aan de slag. Dan ontvang jij bemoediging, troost en heling.

Dan leert dit programma jou:

  • Met mijn support al die maanden stap voor stap verder te gaan
  • Eerst stil te staan bij wat er allemaal gebeurd is
  • Te voelen en verwoorden wat er aan gedachten en emoties door jou heen gaan
  • Hoe de dimensie van verlies, liefde en leven jou raken op alle facetten van mens zijn. Verdiepen, verdiepen, verdiepen en voelen, voelen, voelen.
  • Wat verlies/rouw eigenlijk betekent en wat het doet. Wie leert ons dat nou?
  • Wat balans en wat holistisch leven is, de Oerkern van ons mens zijn
  • Te reflecteren op jouzelf, jouw leven, toekomst en dromen
  • Feng Shui, hoe creëer jij weer helemaal jouw eigen plek, jouw thuis
  • Dat je verder kunt, al is het verdriet en de pijn nog zo erg. Dat je zelfs opnieuw geboren kunt worden, een nieuw mens worden
  • Dromen en signalen bij verlies, wat betekent dat… Dat waar we juist zo naar op zoek zijn als troost en steun om weer verder durven te gaan.

Een Online rijk gevuld programma dat jij op jouw eigen tijd, plaats en tempo kan doen. Op afstand ben ik toch dichtbij!

Door Corona werd ik geïnspireerd om online te gaan werken. Sinds voorjaar 2020 hebben al zoveel vrouwen dit pad gevolgd. Lees hun ervaringen op mijn website!

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn profiel.