Home > Online programma's > Vergroot je veerkracht – Virtus Praktijk

Vergroot je veerkracht

Heb je een chronische ziekte, ben je aan het herstellen van burn-out, kanker een ongeluk? Of heb je blijvende lichamelijke beperkingen? Dan is deze online cursus iets voor jou!

Bij een chronische ziekte, herstel van kanker, een ongeluk, burn-out of bij blijvende lichamelijke beperkingen kun je tegen een hoop hobbels aanlopen en kan de balans soms ver te zoeken zijn.

In deze cursus leer je over de processen die je doormaakt, de emoties en gevoelens die meespelen en je in de weg kunnen zitten. Je leert grenzen herkennen en bewaken en keuzes maken in wat je wel en niet meer wil doen. Je werkt aan positiviteit en zingeving en gaat actief met jezelf en je toekomst aan de slag.

Naast veel achtergrondinformatie beantwoord je vragen en maak je opdrachten.
Als je wil kun je na elke module een gesprek inplannen om het thema waarmee je werkt te bespreken. Dat mag maar hoeft niet. Je bepaalt zelf of je dit wil.

Wat levert het je op?
Je krijgt kennis over het proces van rouw dat meespeelt bij het verlies van je gezondheid. Je leert je emoties en gevoelens te herkennen. Je bouwt aan je zelfvertrouwen, leert hobbels te overwinnen en maakt een blauwdruk voor jouw leven 2.0 waarin balans, zingeving en veerkracht centraal staan.

Je kunt je hier aanmelden