Home > Online programma's > Burn-out traject op basis van ACT

Online Burn-out traject

Online traject van 8 sessies voor hulp bij burn-out klachten

Meet Me Coaching biedt een programma van 8 online sessies van een uur. Dit traject is gebaseerd op ACT, wat staat voor Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een wetenschappelijk aangetoonde effectieve vorm van cognitieve gedragstherapie. Het helpt je jouw gedachten en gevoelens te accepteren en omarmen, in plaats van ertegen te strijden en ze proberen te laten verdwijnen. Het onderdrukken van gedachten en gevoelens geeft ze juist meer kracht, waardoor ze zich nog meer aan je gaan opdringen. Naast het leren accepteren dat nare gedachten en gevoelens er mogen zijn, leer je ook wat jouw waarden zijn en nog belangrijker, hier naar te handelen.

Acceptance and Commitment Therapy

De focus van ACT ligt in het vergroten van mentale veerkracht en flexibiliteit en heeft de volgende 6 fundamenten:
Acceptatie: De eerste stap is het actief uitnodigen van nare gedachten, emoties en alles wat daarbij hoort. Zo breng je precies in kaart wat jou allemaal belemmert, en kun je daar samen met mij mee aan de slag.
Defusie: Afstand nemen van deze gedachten zodat je ze als minder heftig ervaart.
Zelf als context: Zorgen voor een meer flexibele houding naar jezelf toe.
Hier en nu: Weer in contact komen met wat zich in het hier en nu afspeelt. Jouw zorgen vinden vaak plaats in het verleden of in de toekomst. Met ACT leer je in het heden te leven.
Waarden: Ontdek wat jij belangrijk vindt in je leven.
Toegewijd handelen: Dingen doen die jij belangrijk vindt en je niet laten leiden door jouw problemen.

De 8 online sessies kan je zien als ‘tanken’. De periode tussen de sessies door ga jij ‘autorijden’. Zodra je jouw tank leeg gereden hebt kom je weer bij mij in de sessie om je tank vol te gooien. In de sessies werk ik met veel oefeningen en metaforen. Je krijgt een werkboek en toegang tot een app waarin ik je allerlei materialen stuur om het proces ook tussen de sessies door te ondersteunen. Want het leren van ACT zit hem in de periode na de sessie, waarin je gaat oefenen met wat in de sessie is besproken.

Aanbieding via Balansportaal €1.095,-

Normaal gesproken kost dit traject €1795,-. Profiteer nu via Balansportaal van een korting van €700,- en betaal €1.095,-

Dit is inclusief:
– 8 online sessies van een uur
– werkboek
– toegang tot ACT-app
– BTW

Deze aanbieding is geldig tot 1 maart 2021. Via onderstaande button kom je op de contactpagina van Meet Me Coaching. Vul het Contactformulier in en geef aan dat je gebruik wilt maken van de korting via Balansportaal voor het online ACT-burn-out traject. Je wordt dan gebeld door Meet Me Coaching voor het inplannen van de eerste sessie.

Meld je aan o.v.v. BALANSPORTAAL