Home > Online programma's > Beter omgaan met je (pieker) gedachten

Pieker minder

Beter omgaan met je (pieker)gedachten

Iedereen piekert weleens. En als je over iets piekert dan lijkt het op dat moment erg belangrijk. Maar waarbij het nadenken over mogelijke zorgen of problemen je voorbereidt op mogelijke oplossingen, zal piekeren juist je aandacht richten op het wat er allemaal mis kan gaan, of wat er niet goed is.

In dit traject leer je in drie sessies meer uit je hoofd te komen en meer je leven te leven. Je leert om beter om te gaan met lastige, negatieve en piekergedachten.

Praktisch

  • Tijdsinvestering 3 weken
  • 2 maal per dag 15 minuten vrijmaken en vastleggen om te oefenen
  • 1 keer per week 45 minuten online sessie

Inbegrepen

  • 3 één-op-één sessies online
  • werkboek met vragenlijsten, oefeningen, opdrachten en reflectie
  • mail en whatsapp support tussen de sessies in

Na aanmelding maken we een afspraak voor de eerste sessie. Voor deze sessie ontvang je een vragenlijst die we tijdens de eerste sessie zullen bespreken. In deze sessie bespreken we tevens waar je nu tegen aanloopt en het verloop van het traject. We maken een nieuwe afspraak voor de week erna en je ontvangt van mij het werkboek, waar je direct mee aan de slag kunt gaat.

Kosten

De kosten voor het gehele traject is € 285,- incl BTW, dit wordt verdeeld in 3 x € 95,-. Na afloop van elke sessie ontvang je online de factuur die je voldoet voordat de volgende sessie aanvangt, tenzij anders is afgesproken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: natasha@sentzcoaching.nl

met als onderwerp ‘ beter omgaan met (pieker) gedachten’. Vergeet niet om je naam en telefoonnummer te melden.