Home > Online programma's > App Meditatie en Ontspanning

App Meditatie en Ontspanning

Ontspannen waar en wanneer jij wilt!

In het huidige drukke leven, kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Heb je moeite om je gedachten los te laten, je te concentreren of om in slaap te vallen? Of ervaar je veel stress op school of op het werk? Download dan deze app! Deze app is ontworpen om ontspanning voor iedereen mogelijk te maken.

De Nederlandstalige app Meditatie en Ontspanning bevat op dit moment ruim 50 verschillende oefeningen. Er zijn mindfulness-oefeningen, meditaties, balansoefeningen, rug- en nekoefeningen, visualisaties en verschillende yoga-oefeningen.

De app is te downloaden in de App Store en in de Google Play Store. Je kunt een abonnement aanschaffen voor maar € 4,49 per maand of € 39,99 per jaar. Je kunt de app 1 maand GRATIS uitproberen. Het abonnement kun je zelf weer stopzetten.  De bovenste 5 oefeningen blijven gratis. De app wordt steeds aangevuld met nieuwe oefeningen.

De meditaties zijn ingesproken, sommige met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Bij de yoga-oefeningen heb je de keuze om een video te bekijken.

Beluister hier een meditatie op Spotify

Hierbij de links naar de app:

iPhone: https://itunes.apple.com/nl/app/meditatie-en-ontspanning/id768728719?mt=8

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sandradiependaal.mediatie

Volg je liever hele yogalessen?

Download dan de app Yoga met je ogen dicht!

iPhone:  https://itunes.apple.com/nl/app/yoga-met-je-ogen-dicht/id1291858484?mt=8

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sandradiependaal.ymjod