Home > Online programma's > 3 Online systemische opstellingen waar het van jou echt over mag gaan.

Systemisch Eigenwijz 3 Online systemische opstellingen waar het van jou echt over mag gaan

Maakt los wat vast zit!

http://www.elsvanouwerkerk.nl

3 online systemische opstellingen waar het van jou echt over mag gaan.
Wie ben ik ∗ Je systeem
Wat kan ik ∗ Je kwaliteiten
Wat wil ik ∗ Je potentieel

Laat het je makkelijk gaan!

WAT WIJ GAAN DOEN

Voor onze 1e afspraak krijg je een praktisch en leuk pakket gevuld met systemische materialen toegezonden. Dit gaan we gebruiken tijdens de online coachingsessies. Het pakket bevat o.a. houten poppetjes en de Rake Vragen kaartenset. Deze kaarten kunnen op veel manieren ingezet worden. Ik zal verschillende werkvormen inzetten om in het proces vanuit de onderstroom zichtbaar te krijgen wat er echt toe doet. Zodat los kan komen wat vast zit en je leert hoe dit zelf te doen.

COACHING 1 DE VERBORGEN INFORMATIE EN KWALITEITEN VAN JOUW SYSTEEM

Samen stellen we je (familie) systeem op. De houten poppetjes zullen representant staan voor je systeem. We kijken naar wat er in je systeem aanwezig is. Wat werkt lekker voor je en wat niet? Nemen de juiste zaken de juiste plek in? En zo niet, welke plek zullen we het geven?
Als je je als moeder bijvoorbeeld altijd tekort voelt schieten, op welke plek staat het moederschap? En is dit dienend voor jou en je kind(eren)? Soms ligt de oorzaak in het hier en nu, al kan het ook zo zijn dat je iets draagt dat niet van jou is. Wij gaan kijken wat vastzit waarvan het tijd is om weer vrijgemaakt te worden. Samen maken we, met een lach en een traan, patronen zichtbaar.

COACHING 2 JOUW KWALITEITEN

In deze sessie komen je sprankelende jij en je verscholen kwaliteiten naar de voorgrond. Als we de patronen hebben gezien, gaan we kijken naar wie jij in wezen bent, je ware en volledige ik. Als we belemmeringen om echt helemaal jezelf te zijn tegenkomen, lossen we die op. Hoe zet jij je kwaliteiten in? Waar zit de belemmering en waar zit de beweging? Lekker even je kwaliteiten in de etalage hangen en je eigen plek innemen. Verbazingwekkend krachtig en praktisch gaan wij aan de slag. Houd je Rake Vragen set bij de hand, want die gaan wij in deze coaching gebruiken.

COACHING 3 JOUW POTENTIEEL

In deze derde coaching gaan we aan de slag met je krachtbronnen die we in de andere coachingsessies hebben ontmoet. Waar wil je naartoe? Welke beweging is er nodig om je potentieel te benutten? Misschien is er niets nodig maar is het acceptatie en doorvoelen dat het oké is hoe het nu is. Alle materialen vanuit je toegezonden pakket zullen wij in deze coaching gaan inzetten

Iedere coaching eindigen we met een kleine, leuke opdracht waarmee je direct merkt hoe dingen voor jou aan het veranderen zijn.

Systemisch werk geeft veel inzichten in je patronen en kan leiden tot acceptatie en de sleutel tot oplossingen.

DEZE COACHINGSERIE IS VOOR JOU ALS…

✓ Je jezelf wat extra aandacht wil geven
✓ Je een stap wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling
✓ Je opstellingen wilt die 100% over jou gaan
✓ Je vrijer wilt leven en al je potentieel wilt benutten
✓ Je na de coachingsessies zelf verder wilt kunnen werken met het materiaal

Wat krijg je en kosten?

✓ De coaching over jouw systeem
✓ De coaching over je kwaliteiten
✓ De coaching over je potentieel
✓ De kaartenset Rake Vragen
✓ De set met houten poppetjes
✓ De opnames van de coachingsessies
✓ Op maat gemaakte kleine, leuke opdracht

Totaal inclusief pakket die je toegezonden krijgt €265,-

Na het inplannen van de eerste afspraak zal ik een factuur toezenden en daarna ontvang je het pakket thuis. In het pakket zitten o.a. alle gegevens waar je de volgende afspraken mee kunt inplannen op een moment dat voor jou fijn uitkomt. Ik kijk er naar uit om samen interactief je systeem te openen!

Druk op deze link en PLAN JE EERSTE AFSPRAAK

Zijn er vragen bel gerust of kijk op mijn website: www.elsvanouwerkerk.nl

Hoop je binnenkort te ontmoeten! zodat wij samen los kunnen maken wat vast zit.

Gezellige groet,

Els van Ouwerkerk