Menu

Online coaching

Online coaching wanneer het jou uitkomt

Online coaching is persoonlijke coaching, wanneer het jou uitkomt op de plaats die jij wenst. Je bepaalt zelf wanneer je bezig wilt zijn met het coachingstraject en je kunt op de momenten die voor jou van belang zijn een terugkoppeling geven aan de coach.

Online Workshops


Orthomoleculair Therapeut

www.karlijnhoebe.nl

Als orthomoleculair therapeut geef ik gericht advies door een verband te leggen tussen je klachten en een niet adequaat verlopend (biochemisch) proces in jouw lichaam. Jouw hormoonbalans en gezondheid wordt beïnvloed door 6 hoofdfactoren: Voeding, Stress, Beweging, Slaap, Ontspanning en Toxiciteit. Iedere persoon is uniek en ieder lichaam reageert anders. Door middel van een uitgebreide online anamnese (vragenlijst) kan ik een persoonlijk adviesplan voor opstellen waarmee je o.a advies krijgt over: welke voeding je op dit moment beter wel/niet of met mate kunt eten, advies over voedingssupplementen en aanvullend advies m.b.t. beweging, slaap en ontspanning. Naar behoefte kan ik je online begeleiden/coachen in het maken van de aanpassingen in je leefstijl.

Burn out Coach

www.kirstennelis.nl

Recharge your battery now! Ken je dat? Dat je ondanks de vermoeidheid, niet kunt slapen? Dat de stress en gedachten jou letterlijk uit je slaap houden? Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk moet stoppen? Dat je je constant onrustig voelt en dat het niet meer lukt te ontspannen? Dat je geen energie hebt om dingen te doen, laat staan de dag goed door te komen? Dan is dit programma helemaal op jouw lijf geschreven. 60 dagen lang gaan we aan de slag om jouw stress los te laten en blijvend jouw patronen, gedachten en gedrag te veranderen.


Hyperventilatiecoach

www.hyperventilatiecoach.nl

Een burn out en hyperventilatie gaan vaak samen. Als gediplomeerd en ervaringsdeskundige kan ik je helpen weer goed te leren ademen zodat jij je weer ontspannen, positief en jezelf kan voelen.

Burn-out Buddies

www.burnoutbuddies.nl

Ik heb een burn-out, wat nu? is een van de meest gezochte zoektermen rondom het thema burn-out. Ook tijdens onze burn-outs stelden wij onszelf deze vraag. Ben jij op zoek naar het online-programma dat jouw de weg wijst tijdens jouw burn-out herstel? De Burn-out Buddies Basics helpen jou daarbij!

Dit online programma is wat ons betreft iets dat nog niet bestaat. Steeds meer wordt er bekend over burn-out en kun je bij psychologen en coaches terecht. Toch misten wij iets heel belangrijks! Namelijk het praktische aspect van je burn-out proces. Er komt veel bij kijken om tijdens deze periode sterk in je schoenen te staan en goed voor jezelf op te komen. Met wie krijg ik te maken? Hoe ga ik om met verwachtingen? Wat zijn de burn-out signalen waar ik naar mag luisteren? Hoe zorg ik dat ik daarbij goed naar mijzelf blijf luisteren? En doe wat goed is voor mijn herstel?

No burn-out without a buddy, want je hoeft het niet alleen te doen!

Mindfulness

www.happywithyoga.com

Mensen die aan de slag gaan met ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’, hebben na het volgen van deze online cursus een ijzersterke stressbestendigheid, een betere focus, meer passie en energie, genieten meer van elk moment en voelen andere fantastische bijwerkingen na het volgen van de cursus.

Ik noem het ook echt ‘bijwerkingen’. Het doel van Mindfulness is helemaal niet om stress te verhelpen, productiever te worden of je creativiteit te verhogen. Mindfulness is een levensstijl en alle voordelen zijn hier ‘bijwerkingen’ van. Je krijgt ze er eigenlijk gratis bij :-). Natuurlijk is dit niet in één dag of week te realiseren. Het veranderen van oude gewoontes (zoals piekeren) heeft tijd nodig. Mindfulness is ook een gewoonte – een hele goede.

In deze online cursus gaan we dus slechte gewoontes proberen te vervangen door meer Mindfulness.