Home > Blogs > Met plezier je shit loslaten

Met plezier je shit loslaten

Ja echt, het hoeft niet zwaar te zijn! Het is tijd het zonnetje te laten schijnen. Hoe?
Door met Touch of Matrix echt te luisteren naar jouw lichaam en dus ook echt anders te gaan doen.
Makkelijk gezegd ?! Dit kan echt.
Er zijn een paar uitgangspunten om ervoor te zorgen dat het zo werkt, namelijk :

  • Jij gunt jezelf meer energie / zachtheid / ruimte / vertrouwen,
  • Je bent (in ieder geval deels) bewust wat er mee speelt in,
  • Je voelt dat je er nu genoeg over gepraat hebt, geprobeerd hebt of dat het gewoon echt tijd is om anders te gaan luisteren naar jouw lichaam.

Wat is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is de methodiek die helpt om vanuit ons hoger bewustzijn de energie te veranderen.
Diverse wetenschappers hebben aangetoond dat we ons maar bewust zijn van 0,0001 % van alle energie om ons heen. Er zit enorm veel kennis en informatie in ons lichaam verstopt. En deze informatie gaat jou helpen naar verbetering. Zo geeft bijvoorbeeld pijn, last of zwaarte in jouw lichaam aan dat de energie daar niet fijn stroomt. Vaak reageren we ook op signalen die we niet altijd helemaal begrijpen. (Alleen die voor belang zijn voor onszelf negeren we wel eens)

Je kent het misschien wel.
Die gedachte dat je iemand al waarschuwt voor iets wat bijna gebeurt. Heel jouw systeem herkent het signaal, je spreekt het uit en ongelukjes kunnen worden voorkomen.
Of dat gevoel dat je ergens gewoon moet zijn, ook al weet je niet precies waarom.

De bewustzijnsmethodiek van Touch of Matrix maakt gebruik van deze signalen en alles wat daarin mee speelt (waardoor energie niet optimaal stroomt in jouw lichaam).
De last wordt lichter. De pijn wordt zachter. Het zelfhelend vermogen wordt volledig gestimuleerd.
En ook als je merkt dat je toe bent aan nieuwe stappen, maar voelt dat je wordt tegengehouden, ook dan kan deze methodiek super goed helpen. Bij iedere stap in persoonlijke groei mag de energie veranderen, zodat je met vertrouwen die stappen wel gaat zetten. De kracht van deze methode is dat je direct voelt dat er in jouw lichaam wat verandert, dat er meer rust, ruimte en vertrouwen is.
En doordat je dit voelt en herkent, lukt het je steeds beter om goed te blijven luisteren naar wat jou helpt.

Hoe het werkt?

Je bespreekt samen met een Touch of Matrix therapeut wat je wilt bereiken en ontdekt of jullie samen de klik herkennen. Daarna ontvang je een intakeformulier waarin je een aantal vragen beantwoordt. Jouw antwoorden worden de eerste afspraak kort samen doorgenomen. Vervolgens start de sessie. Staand, zittend of liggend zal de therapeut je begeleiden om de signalen van jouw lichaam te herkennen. Jouw lichaam geeft dit zelf aan, jij vertelt wat je voelt en de therapeut ziet hoe je beweegt. Er hoeft dus zeker niet veel gepraat of gegraven te worden om die Shit of laatste ballast los te laten. In contact met jouw lichaam zal verandering direct optreden. Doordat je jezelf de ruimte geeft om vervolgens de gedachten en verklaringen te laten, blijf je dit verschil voelen.


Dit is een bijdrage van Bernadette Bekkers van Puur Verbinding

Bernadette-bekkers-puur-verbinding