Home > Vind hulp > Zuiverheid

Zuiverheid, kinesiologie en natuurgeneeskunde

praktijk voor kinesiologie en natuurgeneeskunde

Zuiverheid

Praktijk voor Kinesiologie en Natuurgeneeskunde

Met kinesiologie wordt er via spiertesten gezocht naar de oorzaak van de klacht of ziekte. Het lichaam geeft aan waar de onbalans zit en wat er nodig is om zelf te herstellen. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch zijn volledig aan elkaar verbonden, een fysieke klacht kan een emotionele, energetisch correctie nodig hebben en andersom. Als de oorzaak is gevonden en gecorrigeerd door acupressuur kan het lichaam door het zelfherstellend vermogen helen.

Het inzetten van kinesiologie kan bij zeer uiteenlopende klachten, van energetische tot fysieke klachten. Denk daarbij aan: burn-out, vermoeidheid, herstellen na infecties, long-covid, allergie, spierklachten, stress gerelateerde klachten, spijsverteringsproblemen, trauma’s, migraine, leerproblemen, concentratieproblemen, enz.

Herken je dit:

  • Je hebt al een hele route afgelegd, toch voel en weet je ergens dat de balans er nog niet is.
  • De klachten zijn nog niet over, het lijf wil niet herstellen zoals het ooit was en je loopt tegen je grenzen aan.
  • Je maakt je zorgen en bent moe, je slaapt steeds slechter en wordt langzaam radeloos.
  • Mentaal wil het allemaal niet meer, emotioneel vlieg je alle kanten op. Het lichaam geeft steeds meer signalen aan die moeilijk te duiden zijn.

Denk dan eens aan een kinesiologisch consult. Samen gaan we kijken naar de basis van jouw lichaam, wat ligt daar verborgen en houd het herstel tegen. Wat is de reden dat de klachten niet overgaan en je niet volop in jouw energie kan komen. Met acupressuur, bewustwording, zachtheid en luisteren werken we aan stevige basis waardoor het lichaam in balans kan komen.

        

Praktijkinformatie

Zuiverheid

Corine Meinster

Linnaeuslaan 2
3843 BL Harderwijk
  • In de praktijk
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Zuiverheid
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.