Home > Vind hulp > ZipZen

ZipZen – BodyMind Integratie – gebruikt alternatieve therapieën zoals Mentastics®, Trager®, meditatie en hypnose. Deze helpen je de balans van je lichaam en geest te bereiken, te herstellen en te behouden.
Zoek jij ondersteuning bij fysieke pijn- en stress gerelateerde klachten, onrust, chronische pijnklachten, werk gerelateerde klachten, fysieke of geestelijke trauma verwerking, zwangerschap of wil je leren om klachten te voorkomen dan is ZipZen er voor jou met de deskundigheid en betrokkenheid van 
 Satsavya Mertens, de bezieling achter ZipZen. Sinds meer dan 35 jaar verdiep ik mij in lichaamsbewustwording, in het hervinden van balans in lichaam en mind en in het ontdekken van ons zelfgenezend vermogen.

Gegrepen door het gemak en de effectiviteit van het somatische lichaamswerk van Dr. Milton Trager, werd ik een gecertificeerd Trager® Behandelaar in 2004. Ik leid een vruchtbare Trager®-praktijk in Nederland die velen heeft aangeraakt en geïnspireerd naar een evenwichtig, pijnvrij en gezond leven. En verzorg met passie Mentastics® Bewegingsleer lessen ter voorkoming en genezing van stress en pijnklachten. 

Begaafd met een holistische aanraking, ben ik hier om naar je te luisteren en je te ondersteunen in jouw genezingsproces. Ik doe dit met respect voor jouw unieke zijn en op een niet-indringende, zachte wijze.

Een onmisbare ondersteuning in mijn werk is mijn jarenlange ervaring met meditatie en bewustwording. Ik ben gecertificeerd het begeleiden van OSHO meditatie en OSHO meditatie-therapie, zelfhypnose voor meditatie en OSHO BodyMind Balancing.

Sinds enkele jaren kan ik als gediplomeerd IAPCH-hypnotiseur hypnose inzetten in de behandelingen, om het BodyMind-genezingsproces te ondersteunen en te versnellen.
 
Ik verzorg Mentastics®lessen en behandelingen in Burgh Haamstede en in St.Padma in Middelburg
Voor vrijblijvende informatie: info@zipzen.nl en 0627347597
Praktijkinformatie

ZipZen

Satsavya

Acacialaan,23
4328 JP Burgh Haamstede
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met ZipZen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.