Home > Vind hulp > Zhong Jiao Acupunctuur Wijdenes

acupunctuur Wijdenes

Rosalind Vermeulen behandelt bij burn-out, stress en daarbij horende ongemakken, zoals vermoeidheid, verkramping, pijn, constant hyper voelen, niet meer kunnen slapen, je niet kunnen concentreren, met acupunctuur en technieken vanuit de osteopathie. Het werkt direct op het reguleren van het zenuwstelsel en zet het zelf-regulerend vermogen weer “aan”. Na een stressvolle periode, is het lichaam in een overdrive, waardoor ons natuurlijk vermogen om te kunnen ontladen verstoord raakt.

We gaan te snel door met de dagelijkse dingen, en je raakt uit balans. Opgekropte emoties en gestagneerde energie zijn moeilijk los te laten. Je verliest de verbinding met jezelf. Acupunctuur is dan zeer geschikt om in te zetten. Na vier behandelingen is er snel een resultaat te zien.
Na de behandelingen komt je veerkracht sterker in zijn natuurlijke heen en weer beweging. Rosalind zet naast klassieke acupunctuur, vaak esoterische acupunctuur in. Dit werkt op het helen van ons energetisch lichaam, zodat onze cellen weer de juiste informatie prikkels ontvangen. Kijk op de website www.acupunctuur-zhong-jiao.nl.

Er zijn speciale programma’s met bioresonantie de Timewaver voor stress en burn-out. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Biografie Rosalind

Rosalind ontwikkelt zich sinds 15 jaar als therapeut in de Chinese Geneeswijze(n).
Ze werkt met Chinese kruiden en integreert de osteopathie methode Frank de Bakker in haar behandelingen.

Het mooiste van dit werk is de holistische visie. Vanuit de embryologie, zie ik het lichaam als een geheel en herstel de samenwerking tussen organen, zenuwstelsel en bewegingsapparaat. Met esoterische acupunctuur versterk je het bewustzijn.  Zo werkt de behandeling in op diepere lagen van lichaam én geest en pak je de wortel aan en niet slechts de symptomen. Het zenuwstelsel heeft de juiste aansturing nodig, om goed te herstellen en de veerkracht te vergroten. Dan werk je preventief en blijf je gezond.

Acupunctuur is de reset voor lichaam en geest en verbetert je energie en vitaliteit.

Bekijk hier het Facebookprofiel of hier het LinkedIn profiel.

Praktijkinformatie

Zhong Jiao Acupunctuur Wijdenes

Rosalind Vermeulen

Blokdijk 1
1608 HH Wijdenes
  • In de praktijk