Home > Vind hulp > Zense Coaching

Zense Coaching

Bezoek Website

Zense Coaching

Coaching voor meer rust, balans, zelfliefde en zelfvertrouwen

Mijn naam is Marlene de Groot van Zense Coaching. Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik ben Life Coach / HSP HSS Coach en begeleid sensitieve vrouwen naar een ontspannen en gelukkig leven. Vrij van struggels als overprikkeling en overwhelming. Hoogsensitiviteit hoeft geen last te zijn. Je moet alleen weten hoe je er mee om gaat. Ik help je blokkades en patronen die je niet helpen te doorbreken en los te laten. Je vrij voelen van ballast en ruimte maken voor meer positiviteit in je leven ♥

Zense Coaching richt zich op thema’s als omgaan met prikkels, emoties, over- en onderprikkeling, grenzen aangeven, verbinding met je lichaam, voelen, doorvoelen en veiligheid.

Zense Coaching | Werkwijze

Zowel online als live bied ik coachtrajecten aan. Ik begeleid jou als sensitieve vrouw door elke sessie opnieuw te kijken wat jou op dat moment het hardst nodig en verder brengt. Met als doel belemmerende overtuigingen en gewoontes los te laten. Je creëert samen met mij een nieuwe ontspannen basis vol zelfvertrouwen en zonder overprikkeling. Meer informatie vind je op mijn website of Marlene’s podcast op Spotify. Spreekt mijn coaching je aan, vraag dan vooral een kennismaking aan.

Zense Coaching | Over Marlene

Een HR achtergrond, jaren werkervaring plus een erkende afgeronde opleiding tot Professional Coach met als aanvulling meerdere verdiepende trainingen en opleidingen vormen een basis vol ervaring en kennis. Daarbij zijn mijn eigen intuïtieve en sensitieve skills een belangrijk ingrediënt van mijn coaching. De coaching is afgestemd op jouw sentsitiviteit. Waarin ik elke sessie bekijk wat jou het beste verder gaat helpen. Dat zet ik dan ook in. Veiligheid en vertrouwen zijn hierin belangrijk.

  • Hoogsensitiviteit en HSP HSS: van overprikkeling naar rust en ontspanning.
  • Zelfvertrouwen – innerlijke kracht vergroten, angst verminderen, grenzen stellen
  • Ontdekken wie je werkelijk bent met al je verlangens en deze helpen te bereiken.
Praktijkinformatie

Zense Coaching

Marlene de Groot-Kievit

Lindenplein
6 Noordwijk
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online