Home > Vind hulp > Your Healthy Mind; Coaching en Mindfulness

Your Healthy Mind: Coaching en Mindfulness ter bevordering van de mentale gezondheid

Your Healthy Mind: Coaching en Mindfulness

Professionele begeleiding ter bevordering van de mentale gezondheid: persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en depressie.

 

Wat goed dat je aandacht hebt en de tijd neemt om kort kennis te maken met mij.

Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 Your Healthy Mind opgericht, nadat ik hersteld ben van een burn-out en depressie. En waarom?
Ik heb passende hulp en begeleiding enorm gemist in mijn herstelperiode. De traditionele weg met hulpverleners was voor mij niet helpend. Van de huisarts, naar medicatie, praktijkondersteuner, psycholoog, haptonoom, groepstherapieën, psychiater… Het waren andere hulpverleners en ervaringen die mij er bovenop brachten met duurzaam effect. Coaching, mindfulness en het ervaren van stilte retraites. Het interne onderzoek door mindfulness en retraites hebben mij andere inzichten gegeven die geen enkele andere hulpverlener mij heeft kunnen bieden. Coaching maakte alles toepasbaarder. De inzichten die ik ontdekte, kon ik gelijk toepassen in mijn dagelijks leven waardoor ik snel stappen vooruit kon zetten.

Dit alles heeft mij geïnspireerd om anderen met soortgelijke klachten (persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en depressie) professioneel te begeleiden met coaching en mindfulness.

 • Als MENS ben ik open, makkelijk benaderbaar, empathisch, belangstellend, betrokken, direct, inspirerend, vriendelijk, hou ik van eenvoud en bied ik steun, vertrouwen en veiligheid zodat anderen hun ervaringen met mij durven delen.
 • Als ERVARINGSDESKUNDIGE voel ik wat de ander voelt, luister ik wat de ander zegt, hoor ik wat de ander denkt en zie ik wat de ander doet.
 • Als VAKSPECIALIST onderzoek ik als NOBCO Stress & Burn-out Coach de denk-, gevoel- en gedragspatronen van de ander van buitenaf en als VMBN Mindfulness Trainer cat. 1 van binnenuit: mensgericht, ervaringsgericht, ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht.
 • Als PROFESSIONAL werk ik graag samenwerken met organisaties en dragen mijn diensten bij aan verzuimreductie, het vergroten van duurzame inzetbaarheid en wordt de mentale vitaliteit van een ieder bevorderd.
 • YOUR HEALTHY MIND is anders dan alle andere hulpverleners! De professionele begeleiding houdt niet op na een sessie. Want tussen de sessies door heeft de ander het juíst moeilijk. Ook dan sta ik voor ze klaar. Daarnaast is er aandacht voor andere dierbaren die thuis goede hulp willen bieden, maar niet weten hoe. Iemand die burn-out is, of zich depressief voelt drukt heeft vaak invloed op andere sociale relaties. Er is ruimte om anderen uit te nodigen bij een coachgesprek.

Wil je met mij persoonlijk kennismaken? Of wil je met mij sparren hoe we jou mentaal vitaal krijgen én houden?

Laten we dan een (virtuele) kop koffie drinken samen!

Sanne van Wamel
Your Healthy Mind

Praktijkinformatie

Your Healthy Mind; Coaching en Mindfulness

Sanne van Wamel

Begoniastraat 10
6658EB Beneden Leeuwen
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Your Healthy Mind; Coaching en Mindfulness
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.