Home > Vind hulp > YouandI-Coaching

YouandI-Coaching

Iedereen verdient een goede coach

Achtergrond

Ik kom uit het bedrijfsleven. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende, manager operations en producer bij commerciële organisaties. Het begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers werd een steeds groter onderdeel van mijn werk. Evenals medewerkers leren om te gaan met een veranderende omgeving. 15 jaar geleden maakte ik de keuze om hiervan mijn beroep te maken en vanaf dat moment ben ik mij gaan ontwikkelen als coach. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar coach en ontwikkel ik mijzelf nog steeds.

Ervaar jij :

Geen balans meer tussen werk en privé? Weinig zelfvertrouwen? Vaak over eigen grenzen heen gaan? Problemen op het werk met je leidinggevende, als leidinggevende, met een collega of binnen een team? Je communicatievaardigheden verbeteren? Last van stress of zelfs burned-out? Of wil je gewoon eens sparren?

En wil jij graag:

  • werken aan persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei
  • jouw zelfvertrouwen vergroten
  • leren ‘nee’ zeggen en grenzen aan te geven
  • leren loslaten
  • inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en valkuilen
  • het nu écht anders gaan doen
  • een betere balans tussen werk en privé
  • anders omgaan met stress of hulp bij (preventie van) burn-out

Ik help jou daarbij

Als ervaren en gecertificeerd (e-)coach ondersteun ik jouw ontwikkelingsproces en help ik jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Dat doe ik op een zorgzame, ruimte gevende en inlevende manier. Vaak spelen ‘oude’ patronen, gewoontes en overtuigingen onbewust een grote rol in je professioneel functioneren en deze kunnen belemmerend werken. We gaan hier naar op zoek. Beetje bij beetje wordt duidelijk waarom je doet zoals je doet. Ik faciliteer dit proces door te luisteren, te vragen en door te vragen. Ik nodig je uit en daag je soms uit en help jou tot inzichten te komen waardoor je werkelijk in staat bent weer regie te krijgen over je eigen leven en handelen. Persoonlijk leiderschap! Dit doe ik door persoonlijke coaching en persoonlijke aandacht! Maatwerk.  

Online coaching

Ik noem het liever e-coaching (electronic coaching). Het kan namelijk op verschillende manieren. Per mail, telefonisch, via videobellen, maar ook per WhatsApp of sms. En dit allemaal vanuit een beveiligde coachomgeving, Pluform.nl. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat e-coaching een zeer effectieve manier van coachen is. Het kent een groot aantal voordelen. Wat dacht je van in je eigen vertrouwde omgeving gecoacht worden? In je eigen tijd reageren op mail of het maken van opdrachten? Tijd om na te denken en te reflecteren? Door te schrijven ervaar je vaak minder schroom en belemmering om te schrijven wat je werkelijk voelt of denkt. Je denkt vaak langer na over je antwoorden. Je reflecteert meer en hierdoor creëer je bewustwording. Het werkt helend. Tijdens het e-coachtraject krijg je praktische tips en opdrachten waarmee je in de praktijk aan het werk gaat. Doordat we een aantal keer per week contact hebben blijf je gefocust op jouw leerdoel.

Hoe en waar:

Persoonlijke face-to-face coaching doe in de omgeving Nijmegen/Arnhem. Op mijn eigen woonadres in Millingen aan de Rijn heb ik een inspirerende coachruimte. Voor de omgeving Nijmegen/Arnhem/Tiel/Velp maak ik gebruik van de mooie coachruimtes van Het Coachhuis.

Of via e-coaching. Dit kan een volledig e-coachtraject zijn (via mail) of een combinatie van e-coaching en face to face. Voor e-coaching maak ik gebruik van het beveiligde online coachomgeving Pluform.nl.

Een coachtraject bij YouandI Coaching is maatwerk en begint altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking, waarbij we kijken wat jouw coachvraag is, welk doel jij wilt bereiken en wat ik, als jouw coach, hierin kan betekenen. We gaan samen aan de slag. geven, goedkeuring en andere vormen van bevestiging uit jezelf te halen en zo steviger in het leven te staan. En je leert terugval te voorkomen.

Meer informatie – YouandI-Coaching

Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op. Of bekijk mijn website: www.youandi-coaching.nl

Praktijkinformatie

YouandI-Coaching

Lies Pestman

Zeelandsestraat 10
6566 DH Millingen aan de Rijn
  • In de praktijk
  • Online