Home > Vind hulp > Sylvia Olde Scholtenhuis / More than Yoga – Trainingen

Zoektocht naar balans en heelwording...

Sylvia Olde Scholtenhuis / More than yoga - Trainingen

SYLVIA OLDE SCHOLTENHUIS / MORE THAN YOGA - TRAININGEN

Voor inzicht en persoonlijke groei

Ik ben Sylvia Olde Scholtenhuis en naast mijn chakra yogalessen geef ik verdiepende yoga programma’s, therapeutische trajecten en individuele begeleiding.

Ze geven nieuwe waarnemingen en inzichten die nodig zijn om eventuele problemen aan te kunnen pakken.

Het resultaat is heling van je lichaam en geest: bewustwording, heel veel informatie over jezelf en persoonlijke groei.

Ik laat je kennis maken met een bijzondere veilige, toegankelijke en therapeutische vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het omspant lichaam, geest en ziel. Als ons lichaam gezond en open is en onze energie vrijelijk kan stromen, zijn wij dat ook – fysiek, emotioneel en in onze relaties. Maar wanneer lichaam en energie worden geblokkeerd door letsel, ziekte of het loskoppelen van jezelf en/of anderen, kunnen we niet ons beste zelf zijn. De filosofie en de praktische oefeningen uit de chakra yoga, de psychologie van de chakra’s en de bio-energetica zullen je nieuwe waarnemingen en inzichten geven, die nodig zijn om je problemen aan te kunnen pakken.”

VIND JIJ JEZELF EEN RAADSEL?

Snap jij niks van jezelf?

Je hebt alles; je hebt een mooi huis, je ziet er goed uit, je hebt een fijne baan, je bent spiritueel, je bent succesvol en toch voel jij je ongelukkig, onzeker en gespannen. je bent het helemaal zat en je wilt serieus stappen gaan ondernemen om er achter zien te komen waarom je zo ongelukkig bent.

Je durft er niet over te spreken want wat moet die ander daar wel niet van vinden, met als gevolg dat jij je vast voelt zitten en je hele lichaam klachten begint te vertonen.

Het gissen naar wat er aan de hand is ben je helemaal zat, en je wilt eindelijk eens duidelijkheid want wie weet is er een diepere oorzaak voor jouw problemen.

INDIVIDUELE CHAKRA YOGA THERAPIE

Therapeutisch lesprogramma

De reden om Chakra Yoga Therapie te gaan volgen is dat jij je zelf beter leert begrijpen waardoor je levenskracht gaat stromen en je ziel wakker wordt gemaakt. Met als resultaat vernieuwd gelukkig zijn in alles wie jij bent en wat je uit wilt dragen.

Tijdens de begeleiding wordt er uitleg gegeven over jouw eventuele mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades, wat ze kunnen veroorzaken en hoe ze je ervan weerhouden om volledig te leven.

Een therapeutisch lesprogramma start altijd met een intake. Vervolgens beginnen we met een lesblok van 5 sessies gericht op jouw lichamelijke en/of geestelijke klachten. Na de sessie is er tijd om vragen te stellen tijdens een kopje thee.
Het is de bedoeling dat er thuis geoefend gaat worden. Hiervoor zijn er uitgewerkte huiswerkopdrachten. Verlenging van het therapeutische programma is mogelijk als duidelijk wordt dat 5 sessies onvoldoende zullen zijn. 

REVIEWS

Wat zeggen anderen over mij?


Hellen Kotte

Al langere tijd dacht ik er over om bij Sylvia de individuele therapie te gaan volgen, maar altijd dacht ik ‘ach, zo erg is het met mij niet, totdat ik toch besloot om met mijn verkeerde ademhaling/ hyperventilatie (in steeds terugkerende periodes) bij Sylvia om hulp te vragen’.

Sylvia ’s aanpak was heel fijn, haar niet-oordelende luisteren, de combinatie van voelen, denken en bezig zijn met het lijf was voor mij heel prettig. Ik kwam achter dingen van mij zelf die ik niet (meer) wist, bleek bijvoorbeeld veel te moeten van mezelf, deze spiegel was een hele belangrijke eyeopener. Met behulp van de huiswerkopdrachten en oefeningen nam ik mezelf ook serieus en gaf ik mezelf de tijd en ruimte erachter te komen wat voor mij werkt. Keuzes maken werd daardoor een stuk makkelijker, lijkt alsof ik nog beter op mijn intuïtie durf te vertrouwen. En het belangrijkste…mijn ademhaling gaat weer vanzelf, zoals het hoort natuurlijk, dat is wel het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven. Sylvia bedankt!!

Hiske Ouwerkerk

Ongeveer een jaar lang heb ik individuele chakra therapie bij Sylvia gevolgd. Mijn leerdoel was om meer bij mijn gevoel te komen, zodat ik er meer naar kan luisteren. Wat in sommige situaties nog steeds lastig blijft ;)

Door de yogalessen ben ik erachter gekomen dat de yoga die Sylvia geeft mij helpt om te leren ontspannen en meer in contact te komen met mijn gevoel. De reden om bij Sylvia aan te kloppen was dat ik worstelde met diverse grote levensvragen. Ik merkte dat ik mijzelf “kwijtraakte”. Zij heeft mij geholpen door vooral mijzelf aan het werk te zetten en bewust te worden. Dit door diverse oefeningen en opdrachten. Ik heb de sessies als erg prettig ervaren en soms ook zelfs heel bijzonder. Als je het gevoel hebt dat Sylvia jou kan helpen zou ik haar zeker aanraden!

Praktijkinformatie

Sylvia Olde Scholtenhuis / More than Yoga – Trainingen

Sylvia Olde Scholtenhuis

Brinkstraat 40
7667 PS Reutum
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Sylvia Olde Scholtenhuis / More than Yoga – Trainingen
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.