Home > Vind hulp > ROADtrip naar meer vrijheid | Ingrid Groot

ROADtrip naar meer vrijheid

Alle informatie

ROADtrip naar meer vrijheid

Persoonlijke ontwikkeling met SPIRIT

 

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?
Als je het niet ziet betekent niet dat het er niet is.

Alles is energie en in jou aanwezig

Tijdens de training krijg je theoretische (soms wetenschappelijk getoetst) kennis aangereikt en werken we met praktisch toepasbare vaardigheden. We werken vanuit het basisprincipe dat alles energie is en kijken naar wat er op dit moment bij jou past. Als we iets niet zien wil niet zeggen dat het er niet is. Een zichtbare schaafwond op de knie behandelen we liefdevol en met aandacht. Hoe is het met blessures en schaafwonden van binnen, behandelen we die ook liefdevol en met aandacht? De oefeningen en theorie hebben een achtergrond in vele verschillende stromingen, zoals:

NLP ◉ Visualisatie en meditatie ◎ Chakra theorie en psychologie ⚭ Esoteric healing ◉ Flower of life ◎ Meditatie ⚭ Het enneagram ◉ The journey ◎The work ⚭ Healing en reading ◉Intuïtieve ontwikkeling ⚭Tarot ◉ Bewegingsleer ◎ Alles is energie  ⚭ Sjamanisme

Mijn naam is Ingrid en ik ga met je mee op de ROADtrip naar meer vrijheid. Ik volgde veel opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Daarnaast was en is het leven zelf toch wel de beste leermeester. Door alle verschillende, prachtige, intense, moeilijke, ongelooflijke en bijzondere ervaringen in mijn leven is de basis gecreëerd voor iets wat ik zelf niet had kunnen voorzien. Tijdens de ROADtrip zal ik, naast al het lesmateriaal en live sessies, verschillende waardevolle levenslessen met je delen aan de hand van mijn verhalen en leermomenten in binnen en buitenland. In mijn blogs lees je hier al het een en ander over.

Prikkelende ervaringen

Je herkent het misschien wel dat je iets heel graag wilt en toch lukt het je niet. Dat je niet de stappen durft te zetten die je verder kunnen helpen. Je lichaam en geest steeds signalen geven en je niet weet hoe te reageren. Je bent snel overprikkelt, waardoor keuzes maken heel lastig is. Je het gevoel hebt dat je intuïtie je wel het juiste aanreikt en je handelt er niet naar. Je wilt je gewoon lekker voelen en je hebt interessen in je eigen ontwikkeling.

Wil je graag begeleiding in jouw persoonlijke proces en inzicht krijgen in verschillende aspecten van je leven? Zodat je steeds meer kan gaan leven vanuit je authentieke zelf en doen wat je leuk vindt. Deelname aan de Spiritgroep kan je wellicht ondersteunen om met gelijkgestemde hiermee aan de slag te gaan. De groep is een besloten groep met maximaal 10 deelnemers.

Deze ROADtrip is voor sensitieve en intuïtieve mensen en mijn ervaring is dat een burn-out daar vaak aan gerelateerd is. Dat men al heel gevoelig is of dat de burn-out je dat maakt. In beide gevallen is het iets wat bij jou past.

 

Stel je voor dat je …

 • Beter kan omgaan met impulsen uit de wereld.
 • Minder snel overprikkeld raakt.
 • Liefdevoller om kan gaan met prikkels en ervaringen.
 • Emoties je helpen om compassie vol te zijn.
 • Energie beter kan hanteren en minder snel moe bent.
 • Inziet wat voor mooi persoon je bent.
 • Makkelijker kan communiceren.
 • Je energie (aura en chakra’s) kan reinigen
 • Meer zelfvertrouwen ervaart.
 • Nieuw kanten van jezelf ontdekt.
 • Meer vrijheid ervaart.

Online trainingsprogramma met livestream bijeenkomsten

We maken jouw eigen Vrijheid R.O.A.D.map. Door middel van zes live online bijeenkomsten van 1,5 uur waar we elkaar ontmoeten voor een gesprek, feedback, reflectie, oefeningen en plezier. Aangevuld in het online college met verfrissende video en audio leerstof en opdrachten.

Dit praktisch toepasbare programma is een unieke samensmelting van zelfontwikkeling, ondernemerschap, zelfbewustzijn en persoonlijke groei waardoor je anders gaat ondernemen in je leven. Vanuit een holistisch persoonlijk perspectief ten gunste van jouw levensverhaal.

Als je het fijn vindt om kennis te maken dan kunnen we altijd een telefonische afspraak maken met een kopje koffie/thee erbij en ik beantwoord graag al je vragen.

Meer informatie
Belangrijk om te weten
Geen enkele behandelingsmethode, regulier of alternatief, kan effect garanderen. De aanpak die ik hanteer, vanuit verschillende methodes, invalshoeken, eigen inzichten en intuïtie, is wel uiterst effectief gebleken voor persoonlijke groei. Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Ik ben niet gekwalificeerd medisch advies te geven. Dit laat ik graag aan andere specialisten over en ik adviseer je dan ook te allen tijde contact te onderhouden met je (huis)arts.
Praktijkinformatie

ROADtrip naar meer vrijheid | Ingrid Groot

Ingird Groot

Online
Online platform
 • Online
Neem direct contact op met ROADtrip naar meer vrijheid | Ingrid Groot
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.