Home > Vind hulp > Yin•ergie | Ingrid Groot

Yin•ergie | Online College voor Yin yoga - The Journey en Healing

Alle informatie

Yin•ergie | Life Coaching

Coaching volgens de The Journey Methode

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?

Werken aan het gevoel dat je meer uit jezelf haalt. Dat kan. We gaan er mee aan de slag. Samen ontrafelen wie je werkelijk bent. Authentiek, vol overgave, passie en vooral met veel pret! Een The Journey (Helende Reis) is mede conform de methode van Brandon Bays.

Wat staat je in de weg om vanuit je authentieke inspiratie te leven?

Wat beperkt je leiderschap? En wat blokkeert je creativiteit? Je voelt dat het in je zit, en toch komt het er niet uit. Waarom niet? Misschien heb je soms zo’n gevoel van ‘Het is er, maar ik kan er nét niet bij’. Het is niet nodig om van te voren exact te weten waaraan je wilt werken; het juiste zal zich altijd vanzelf aandienen, precies zoals het IS. Zeker als je zeer sensitief bent, gaat er soms een beschermingsmechanisme in werking waardoor we het lastig vinden om te functioneren in het (drukke) leven. Ook het ontstaan van burn-out gerelateerde klachten hebben vaak een connectie met je sensitiviteit.

Lief bijzonder inspirerend mens

Je bent mooi en goed zoals je bent!
De energie stroomt van Essentie naar Beweging, van Beweging naar Helderheid weer naar Essentie. Alles vindt plaats binnen het plan van jouw Ziels-energie. Ieder mens wat op je pad komt, iedere ervaring in je leven, in je werk, in relaties, in gezondheid, in coaching, in healing in reading. Het zijn allemaal ervaringen die een sensatie teweeg brengen rondom jouw prachtige kern, die er altijd is. Al deze ervaringen schijnen mogelijk wel meer licht op je essentie zodat je kan stralen van binnenuit. Laten we samen ontrafelen en op ontdekkingstocht gaan.

Ontdekkingstocht met Yin•ergie

Een Helende Reis (The Journey) is een ontdekkingstocht zonder routebeschrijving. De tocht brengt je naar je ware kern. Het wordt een reis waarin ik je gids kan zijn en waarin we samen je (lichaams)wijsheid gaan aanspreken. Waardoor we je niet zo effectieve roadblocks (mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel) en eventuele trauma’s kunnen ervaren en aanpakken. Een helende sessie is nooit voorspelbaar. Iedereen is uniek en er zijn talloze wegen. Mooier en beter in het leven staan met heldere communicatie.

Levenservaring en gezond verstand

Naast mijn intuïtie, heldervoelendheid en eigen hoge sensitiviteit maak ik gebruik van de kennis en kunde die ik door de jaren heen heb opgedaan in de diverse opleidingen. Zoals Esoteric healing, The Journey (De helende Reis van Brandon Bays, inclusief The touch of the divine), The flower of life en The tree of life, Shaluha-ka healing, Tarot-reading, Reiki I/II/III, Aura-reading/healing aan het ClI in Utrecht, Mindfulness, diverse visualisatie- en meditatievormen, waaronder Vipassana en Yin yoga. Daarnaast gebruik ik natuurlijk ook mijn levenservaring en niet in de laatste plaats gewoon mijn gezonde verstand.

Je bent van harte welkom bij Yin•ergie, stuur mij een e-mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt inplannen.

Helende Reis (The Journey) sessie + energetische healing

Losse sessie uitgaande van 2 uur € 240,-
3 sessies van 2 uur € 680,-

Energy Healing & coaching

Esoteric healing betekent ‘Genezing van binnen uit’.

Deze benadering: energy healing en coaching, gaat er vanuit dat we meer zijn dan alleen ons lichaam. Ontspanning en een rustiger zenuwstelsel kan het gevolg zijn van een healing. Ieder mens bestaat uit energievelden waarin blokkades kunnen ontstaan. Die energievelden vormen de blauwdruk van wie je bent als mens. De blokkades, vaak geuit als onder of over activatie, kunnen klachten geven. Met Esoteric healing brengen we de verschillende energieën weer in balans en reguleren we de blokkades binnen het energieveld. Je zelfhelende vermogen kan dan zijn werk weer doen.

Meditatie en stilte

Esoteric healing gaat zonder aanraking en gebeurt vanuit meditatie en in stilte. Het kan verlichting geven op veel vlakken. Het kan je ook net dat zetje geven om je (opnieuw) met jezelf te verbinden waardoor je vrijer, makkelijker en liefdevoller door het leven beweegt. En weer in contact bent met je creativiteit, je authenticiteit en je leiderschap.

Energy Healing op afstand | Yin•ergie

Healing 30 minuten en 30 minuten gesprek via Zoom. Voor en na de healing hebben een gesprek waar we kijken naar jou wensen en ervaringen.
Prijs: €60,-.
Liever een ander tijdstip? Stuur mij dan een e-mail via post@ingridgroot.nl

Ingrid Groot

Beweging • Essentie • Helderheid

Ooit kwam ik op het yogapad terecht, wat mij leidde langs het rijk gevulde pad van yoga.

Onderweg
heb ik diverse functies vervuld in de communicatiebranche. Met veel plezier heb ik jarenlang als freelance communicatie-adviseur bij diverse reclamebureaus gewerkt.
Daarnaast ben ik altijd nieuwsgierig naar wat het leven mij nog meer te bieden heeft.

Leermeesters
Zo heb ik veel gereisd naar onder andere Guatemala waar ik een tijd bij de Maya’s leefde en kennis mocht maken met de ongelofelijke kracht van het Sjamanisme. De Aboriginals in Australië leerden me over het land en vooral over het stil Zijn. De Maori’s in Nieuw-Zeeland …

Ik volgde meerdere opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Door alle verschillende, prachtige, intense, moeilijke, ongelooflijke en bijzondere ervaringen in mijn leven is er basis gecreëerd voor iets wat ik zelf niet had kunnen voorzien.