Home > Vind hulp > YanaRa Inspirations

YanaRa Inspirations

Praktijk voor BewustZijn en Transformatie

Ben jij toe aan meer evenwicht, rust en harmonie in je leven en in jezelf? Heb je het gevoel dat je meer aan het overleven bent dan echt te leven? Vind je dat het nu tijd wordt voor verandering, zodat je volledig kunt Zijn wie je werkelijk bent?

Mijn naam is Yvonne Reijnen, Psychodynamisch en Intuïtief Systemisch Coach, Mystery Teacher, Soul Healer en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit.

Al mijn kennis en kunde op het gebied van coaching, psychologie, natuurreligies, spiritualiteit, (familie)opstellingen, verschillende therapievormen en werkervaring bij de politie en als ambulant hulpverlener heb ik samengevoegd tot mijn eigen unieke werkwijze.

Op een bezielde, diepgaande maar ook nuchtere, praktische manier leid ik jou door de mysteriën van het leven, naar jouw authentieke zelf met jouw unieke talenten en kwaliteiten. Van strijden naar rust, van vechten naar vrijheid, van angst naar ontspanning, van stress naar balans, van onzekerheid naar zelfvertrouwen, van burn- out naar bezieling.

Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten.

Neem een kijkje op mijn website en lees wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Praktijkinformatie

YanaRa Inspirations

Yvonne Reijnen

Vuurdoorn 12
3224EH Hellevoetsluis
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie