Home > Vind hulp > WilFlow

WilFlow voor vitaliteit & ontspanning, minder stress en mindfulness

Ik moet zoveel, het is zo druk, hoe kan het anders?

Herken je dat? Dat gevoel van gejaagdheid? De hele dag rennen en vliegen van hier naar daar. Zorg voor je kind(eren), werk, het huishouden, misschien nog zorg voor huisdieren of ouders, sporten en dan ook nog tijd over willen houden voor hobby’s en sociale verplichtingen.  Van alles moeten en maar niet aan jezelf toekomen. ’s Avonds moe op de bank hangen en nergens meer zin in hebben. Misschien slaap je niet meer zo goed of heb je allerlei vage klachten. Misschien zit je zelfs wel tegen een burn-out aan…

 

Het enige wat je wilt, is even een momentje voor jezelf. Op je gemak een paar minuten zitten met wat lekkers te drinken of in alle rust even een boekje lezen. Weer het gevoel krijgen dat je de regie weer in eigen handen hebt. Weer jezelf worden. Genieten van het leven in plaats van overleven. En dat kan…

Wil jij anders omgaan met (opvoed)stress, herstellen van een burn-out of meer genieten van het leven ?

Dan kan ik je helpen een begin te maken met een andere manier van leven. Samen zetten we een stap in de goede richting. Het begint allemaal met bewustwording. Bewust van:

  • wat stress allemaal met jou en jouw lichaam doet;
  • jouw gedachten en wat ze met je doen;
  • andere keuzes die jij kunt maken;
  • de mooie kleine dingen die het leven zo mooi maken.

Iedereen is anders. De één is sneller gestrest dan de ander. Bovendien reageert iedereen anders op stress. Anders om leren gaan met stress verschilt dus ook per persoon. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en welke hulp het beste bij jou past. Jij bepaalt aan welke doelen je wilt werken om anders om te gaan met stress.

Jij hebt de regie in handen en kiest de manier van begeleiding en ik help je op weg anders in het leven te staan en anders om te gaan met stress.

Waarom WilFlow?

Mijn unieke aanpak

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden. Ik besteed uitgebreid aandacht aan de werking van lichaam en geest. In het bijzonder de werking van de hersenen. Dit verschaf inzicht in, hoe wij als mens, in elkaar zitten en hoe stress werkt. Dit inzicht geeft ruimte om stress anders te gaan bekijken en anders met stress om te leren gaan. Vaak ervaren mensen een soort opluchting.

 

Daarnaast heb ik de “gave”om de werking van het lichaam en geest op een beeldende en gepassioneerde, simpele manier uit te leggen. Naast een stuk educatie gaan we aan de slag met concrete (ontspanningsoefeningen) en begeleid bij (zelf)onderzoek naar de werking van stress, de stressoren en hoe anders daar mee om te gaan.  Kleine concrete veranderen kunnen al een grote impact hebben. Kennis is macht en ervaring geeft kracht.

 

Mijn kennis, fascinatie voor stress en ervaring

Mijn naam is Michelle van der Kleij en ben moeder van twee geweldige kinderen met onder andere de diagnose ASS. Daarnaast ben ik eigenaar en trainer bij WilFlow. Daar zet ik mij mijn kennis en ervaring als mindfulnesstrainer en stresscounselor in om anderen te helpen. Deze kennis en ervaring zet ik ook in bij stichting Villa Abel als coach, waar ik autistische studenten begeleidt in het hoger onderwijs.

Ik vind stress ontzettend fascinerend en tegelijkertijd zie ik ook wat langdurige stress kan aanrichten.

Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van stress. Ik weet hoe het is om stress te hebben. Stress uit zich bij iedereen anders en dus is een aanpak op maat nodig. Belangrijk is te weten welke handelingen voor iedereen goed werken en welke averechts kunnen uitpakken.

Praktijkinformatie

WilFlow

Michelle van der Kleij

Desertosingel 21
2909PA Capelle aan den IJssel
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met WilFlow
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.