Home > Vind hulp > Wildgroei

Natuurlijke bewustwording en groei voor een duurzaam herstel en behoud van jouw balans

Explore your true nature

voor jouw balans

De afgelopen jaren zijn een serieuze test voor velen geweest, ook voor mij. Dat zorgde voor onrust, frustratie, onmacht, twijfel en veel ‘niet weten’. Er was een disbalans in mij. 

Om mijn balans te herstellen ben ik de natuur ingegaan. De ene keer voor een korte wandeling, een andere keer voor meerdere dagen. Rugzak en tentje mee. En telkens vond ik er weer de rust en inzichten om weer in balans thuis te komen. Het was elke keer een nieuwe bewustwording en groei. 

Thuiskomen om weer te dealen met alle uitdagingen en verantwoordelijkheden van het dagelijkse leven. Op een duurzame wijze, met ervaringen en nieuwe vaardigheden. Voor het herstellen en bewaken van mijn balans.

En dat is waar het precies over gaat. Jij gaat zelf over het bewaken en herstellen van je eigen balans. Een burn-out heeft een enorme impact op jouw systeem en evenwicht. Dat kan je helaas aan niemand anders uitbesteden. Jij maakt daarin de keuze. 

Daarom ben ik Wildgroei begonnen. Om op jouw momenten van veel stress, onrust, twijfel en het even ‘niet weten’ er voor je te zijn. Er voor je te zijn als je de keuze maakt om te willen ervaren, leren en groeien op duurzame wijze. Met Wildgroei neem ik je mee de natuur in, voor een Rewilding, op zoek naar jouw true nature. Om wijzer thuis te komen, letterlijk en figuurlijk. 

Mijn werkwijze gaat uit van zelf ervaren, zelf bewust worden in een veilige setting waarin jij in beweging komt, letterlijk of figuurlijk. Dit doe ik met hulp van de natuur, de seizoenen, de elementen en diverse oefeningen. Ik ben helemaal aanwezig voor jou, om jouw spiegel te zijn. Met mildheid en de nodige humor. Voor het herstellen en bewaken van jouw balans

Kijk voor meer informatie op https://wildgroei.org/private-rewilding/  of stuur me een bericht als je meer informatie wilt.

‘Explore your true nature and discover your real gold’

Praktijkinformatie

Wildgroei

Melle Tukker

Jacob vd Borchstraat 4bis
3515 XD Utrecht
  • In de natuur