Home > Vind hulp > Wildgroei

Natuurlijke bewustwording en groei voor een duurzaam herstel en behoud van jouw balans

Wildgroei | Explore your true nature

Wildgroei geeft trainingen in de natuur. Voor bewustwording en helderheid. Je komt volledig los van je thuis- en werksituatie, in alle rust en ruimte wordt je je bewust van je patronen.

Door gebruik te maken van Systemisch Werken, NLP en Transactionele Analyse leer jij  hoe je het voortaan anders kan gaan doen. Om niet meer over je grenzen te gaan en in balans te blijven. Voelen wanneer je ‘nee’ moet zeggen en het voorkomen dat ongezonde omstandigheden ten koste van jou gaan.

En dat is waar het precies over gaat. Jij gaat zelf over het bewaken en herstellen van je eigen balans. Een burn-out heeft een enorme impact op jouw systeem en evenwicht. Dat kan je helaas aan niemand anders uitbesteden. Jij maakt daarin de keuze. 

Wildgroei | Werkwijze

Mijn werkwijze gaat uit van zelf ervaren, zelf bewust worden in een veilige setting waarin jij in beweging komt, letterlijk of figuurlijk. Dit doe ik met hulp van de natuur, de seizoenen, de elementen en diverse oefeningen. Ik ben helemaal aanwezig voor jou, om jouw spiegel te zijn. Met mildheid en de nodige humor. Voor het herstellen en bewaken van jouw balans.

‘Explore your true nature and discover your real gold’

Meer informatie? Bezoek mijn website

Praktijkinformatie

Wildgroei

Melle Tukker

Jacob vd Borchstraat 4bis
3515 XD Utrecht
  • In de natuur
Neem direct contact op met Wildgroei
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.