Home > Vind hulp > Werk Stress – Dé Werk Stress Coach voor advies en hulp bij stress en burn-out.

Advies en hulp bij stress en burn-out

door Dé Werk Stress Coach!

Mijn naam is Esther Nederkoorn en ik ben trainer, coach en founder van Werk Stress. Ik ben gespecialiseerd in preventie en behandeling van spanning gerelateerde klachten en bied advies en begeleiding bij stress en burn-out. Dat doe ik middels coaching en het trainen van groepen. Zowel offline als online.

Dé Werk Stress Coach !

Is energiek, no-nonsense, positief, betrokken en doelgericht met een zakelijke insteek. Serieus waar het moet en luchtig waar het kan. Communicatief vaardig, analytisch sterk en vrij direct. Adequaat opgeleid (o.a. de HBO-geaccrediteerde opleiding tot stress en burn-out coach afgerond). Geregistreerd bij de Nederlandse orde van beroepscoaches en als docent geregistreerd in het CRKBO – ik sta voor diverse labels als docent voor de groep om coaches op te leiden.

Dé Werk Stress Coach !

Coaching door Werk Stress is gericht op stresspreventie, stressmanagement, verhogen van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, bewustwording en persoonlijk leiderschap. Praktisch, no-nonsense en doelgericht en kan zowel preventief, curatief en bij re-integratie worden ingezet.

nobco_werkstressJe kiest voor een individueel traject van 5 of 10 gesprekken waarin we werken aan het herstellen van stress èn waarin wordt geleerd om te gaan met stress. Afhankelijk van je  situatie kiezen we in overleg het gewenste traject.

Dé Werk Stress Coach !

Coaching door Werk Stress is geschikt voor psychisch gezonde mensen die in een situatie terecht zijn gekomen die als ongewenst wordt ervaren.

Meer weten? Neem een kijkje op www.werkstress.nl

Praktijkinformatie

Werk Stress – Dé Werk Stress Coach voor advies en hulp bij stress en burn-out.

Esther Nederkoorn

Kennemerstraatweg 464
1851 NG Alkmaar
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Werk Stress – Dé Werk Stress Coach voor advies en hulp bij stress en burn-out.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.