Home > Vind hulp > Wellness in Mind

Wellness in Mind - Heal Your Life From Within

Ik geloof dat emoties die niet goed zijn verwerkt, in het lichaam worden opgeslagen en weer naar boven komen totdat we ze aan het licht brengen waar ze kunnen oplossen.
Jaren van trauma en emotionele wonden naast voorouderlijke en karmische patronen uit vorige levens worden elk moment van elke dag in ons leven uitgespeeld. Het is in het toestaan, voelen, vertrouwen en bewust worden dat dingen eindelijk kunnen beginnen te veranderen.
Mindsetwerk, hoe belangrijk ook, brengt je maar zo ver. Wat daarnaast moet gebeuren, is de opgesloten energie uit je lichaam loslaten.
Wanneer we onze blokkades aanpakken en de energie laten stromen, wanneer we ons lichaam, geest en ziel voorzien van de juiste voeding en ondersteuning, vallen dingen als vanzelf op hun plaats.

Om mensen bij te staan op deze reis, kijk ik naar problemen en kwalen als lessen die we te leren hebben. Zelf heb ik ook mijn portie stress en uitdagingen gehad. Terugkijkend waren het vermomde zegeningen. Door mijn eigen trauma’s en beperkende overtuigingen te helen en te evolueren van een ziek, zwak, “slachtoffer” naar een sterke, zelfverzekerde, gezonde vrouw, ontdekte ik dat het leven ons altijd feedback geeft. En dat we kunnen besluiten om tegenslagen te gebruiken als portalen voor groei. Om van pijn naar kracht te gaan. En om ons leven van binnenuit te helen.

Ik ben hier om je te voorzien van begeleiding, ondersteuning en tools zodat je de magie van je zelfgenezend vermogen en je manifestatie vermogens bewust kunt leren zetten.

In mijn praktijk gaan we kijken naar de kern van je klacht/probleem. We ruimen obstakels op en maken de weg vrij naar meer geluk, welzijn en lekker in je vel zitten. Vanuit een holistische visie en met praktische handvatten ondersteun ik je bij het achter het stuur van je leven gaan zitten. Niet altijd makkelijk, maar oh zo belonend!

Ik heb een passie voor de behandeling van chronische pijnklachten (zelf ook ervaringsdeskundige) en stressgerelateerde klachten, o.a. middels emotioneel lichaamswerk, energetische traumabehandeling, mindset, bewustwording, de mind-body connectie, emotionele stabiliteit en zelfregulatie.

Geen wachtlijst. Vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Praktijkinformatie

Wellness in Mind

Kinga de Wit

Hinsbrig 24
6351 GX Bocholtz
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Wellness in Mind
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.