Home > Vind hulp > Vox coaching

Vox coaching

Wat bied ik jou:

Ik bied coaching voor professionals in (middel)grote commerciele organisaties, bij vraagstukken over loopbaan / carriere, stress, management, communicatie en balans.

Een coachtraject bij Vox coaching is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vraagstuk. We werken doelgericht. Ik bied je een combinatie van professionaliteit en een informele, warme aanpak. Niet alleen tijdens de gesprekken, maar ook daar tussendoor ben ik betrokken en bereikbaar. In het traject maak ik gebruik van diverse wetenschappelijk onderbouwde coachmethodes en oefeningen. Ik confronteer je waar nodig, bied je inzicht en help je om stappen te zetten naar jouw doel. Dat doe ik op zo’n manier dat je ook na het traject zelf, op een duurzame manier, verder kunt met wat je in het traject hebt geleerd en ontwikkeld.

Ervaar je onrust doordat je het idee hebt dat je jezelf niet goed kan laten zien in een werksituatie? Heb je het gevoel dat je geen goede balans hebt tussen werk en prive of ervaar je spanningsklachten? Zit je niet lekker in jouw baan en weet je niet hoe je verder moet? Loop je tegen dingen aan in het management van jouw team? Met deze en andere vragen kun je als professional in een commerciele werkomgeving bij Vox coaching terecht.

Wat onderscheidt mij van anderen:

 • Ruime (management)ervaring in het commerciĆ«le bedrijfsleven, zowel in MKB als bij grote internationals;
 • Ervaring als toezichthouder in een sociale omgeving;
 • Mijn certificeringen: NOBCO EMCC Senior coach en NOLOC Register Loopbaanprofessional;
 • Ik bied een combinatie van warmte en directheid, en van informeel en professioneel;
 • Ik ben een stevige sparringpartner voor (senior) management;
 • Ik neem ruim de tijd voor de gesprekken;
 • Je ontvangt aanvullende informatie over oefeningen en methodes achteraf per mail;
 • Ik coach zowel op locatie als online.

Werkwijze

Intake:

Een traject begint altijd met een gratis intake. We maken kennis en we bespreken jouw doel. Op basis van de intake maak ik een coachplan. Op basis van dit plan en de intake bepaal je of je het coachtraject wilt starten.

Coaching bij persoonlijke ontwikkeling:

Na de intake onderzoeken we wat er tussen jou en het doel in staat. Je ontdekt bepaalde patronen en overtuigingen of gedrag dat ervoor zorgt dat het nu niet loopt zoals je wilt. Vervolgens bekijken we wat je hiermee wilt. Van daaruit gaan we aan de slag met (het bepalen van) acties en/of het oefenen van vaardigheden om jouw doel te behalen.

Na het coachtraject heb je het doel bereikt of heb je op een duurzame (blijvende) manier flinke stappen richting het doel gezet en kun je zelfstandig verder met behulp van de kennis, vaardigheden en/of middelen die je hebt geleerd in te zetten.

Loopbaancoaching:

We onderzoeken de waarden die jij belangrijk vindt in jouw leven en wat jou motiveert en waarom dat zo is. Vervolgens brengen we in kaart waar je goed in bent; wat je een werkgever allemaal te bieden hebt. Veel meer dan alleen jouw competenties. En we bespreken waar een baan voor jou aan moet voldoen?

Deze drie pijlers brengen we samen tot jouw loopbaanstrategie en concreet actieplan, voor de korte en langere termijn met de stappen die je wilt zetten om jouw loopbaan doel waar te maken.

Onderdeel van loopbaancoaching kan ook zijn de begeleiding tijdens jouw zoektocht op de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces. Van het zoeken van de vacature tot het schrijven van CV of brief en voorbereiden van het gesprek.

Praktijkinformatie

Vox coaching

Maaike Vorster

Geometrielaan 84
1421 LD Uithoorn (en ook Amsterdam, Hoofddorp, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Leeuwarden, Zwolle)
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Vox coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.