Home > Vind hulp > Voice of your Heart Healing

Voice of your Heart Healing

Volg jij de stem van je hart?

Voor lichamelijke en geestelijke klachten, bewustzijnsontwikkeling en ontspanning

Voice of your Heart Healing helpt volwassenen en kinderen waarbij het niet lekker loopt op persoonlijk vlak, in het gezin, relatie of op het werk. Door mijn helende kwaliteiten kan ik jouw lichaam, geest en ziel weer in balans brengen. We hebben in ons leven vast wel eens een gebeurtenis meegemaakt wat we als niet fijn hebben ervaren. Dat kan om een traumatische ervaring gaan, maar het kan ook een minder zware gebeurtenis zijn waarvan je niet direct weet dat het je leven beïnvloed.

Door ons familiesysteem, school, werk en de maatschappij waar we in leven. Dit heeft er vaak voor gezorgd dat we te vaak luisteren naar dat stemmetje in ons hoofd. Maar ons hart heeft een stem waar we meer naar mogen luisteren en erop vertrouwen. Want als je daar naar gaat luisteren dan kom je meer in balans met hoofd en hart.

Klankschalen – therapie

Klankentherapie is individueel en lig je op een fijne massagetafel met kleding aan. De klankschalen worden voornamelijk op het hele lichaam geplaatst. Daarmee kan ik op een nog dieper niveau de blokkades aanpakken bij lichamelijke en geestelijke klachten. Klachten kunnen worden verminderd of zelfs verdwijnen. Laagje voor laagje gaan we samen ontdekken wat er van je geheeld kan worden. Klankschalen-therapie kan ervoor zorgen dat je los komt van oude pijnen en oude overtuigingen. Dat je de vrede in jezelf gaat ervaren. Je gelukkig gaat voelen met wie je in de kern bent en dat je weer gaat stralen!

Healing

Door dat ik er ben voor jou met een luisterend oor kan ik lichaam, geest en ziel weer in balans brengen. Tijdens het uiten van je verhaal kan er al iets in beweging worden gezet. Dat kan zijn bij een traumatische gebeurtenis, ongeluk, bijna dood ervaring, andere nare gebeurtenissen. Dat kan samen een wandeling maken in het bos of in mijn praktijk.

Klankenbad

Laat je heerlijk onderdompelen in de klanken en de klanktrilling die je zachtjes door je lichaam voelt gaan. Een klankenbad kan individueel of in groepsverband. De klankschalen komen voornamelijk boven het lichaam en enkel op het lichaam. Een heerlijk ontspannen uitje samen met vrienden, familie of met je collega’s. Het zorgt voor emotionele rust en ontspanning, pijnvermindering bij allerlei klachten, je energie neemt toe, je creativiteit neemt toe en je kunt beter afstand nemen van stressvolle situaties.

Workshops / Retraitedag

“Klankenbeleving voor kinderen” Tijdens deze workshop gaan kinderen op ontdekkingsreis met klankschalen, door hun betoverende geluid en klanktrilling voelen kinderen een grote aantrekkingskracht. Kom samen met je familie om de beleving met klanken van de klankschalen te ervaren. Kinderen mogen de schalen zelf ook bespelen en op het einde kan er nog een miniklankenbadje worden gegeven.

Workshop “Mama’s in verbinding” heb jij ook het gevoel dat je alle ballen de lucht in moet houden? Even een momentje voor jezelf om samen te delen en te verbinden met moeders. Dit vindt plaats op een door de weeks in de ochtend.

Retraitedag:

Wil je een heerlijk ontspanningsdagje voor jezelf samen met anderen? De dag bestaat uit Yoga, lunch, boswandeling en een klankenbad.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden wanneer de workshops en retraites plaats vinden? Laat het me weten via een mailtje: voiceofyourheart@outlook.com

 

Praktijkinformatie

Voice of your Heart Healing

Linda van den Berg

Berkhoek 8
5427 ES Boekel
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Voice of your Heart Healing
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.