Home > Vind hulp > Voice of your Heart Healing (klankschalen-therapie en ontspanning)

Voice of your Heart Healing

Klankschalen-therapie, Healing en ontspanning

 

Voor lichamelijke en geestelijke klachten en bewustzijnsontwikkeling

Voice of your Heart Healing helpt volwassenen waarbij het niet lekker loopt op persoonlijk vlak, in het gezin, relatie of op het werk. Door mijn helende kwaliteiten kan ik jouw lichaam, geest en ziel weer in balans brengen. We hebben in ons leven vast wel eens een gebeurtenis meegemaakt wat we als niet fijn hebben ervaren. Dat kan om een traumatische ervaring gaan, maar het kan ook een minder zware gebeurtenis zijn waarvan je niet direct weet dat het je leven beïnvloed.

Door ons familiesysteem, school, werk en de maatschappij waar we in leven. Dit heeft er vaak voor gezorgd dat we te vaak luisteren naar dat stemmetje in ons hoofd. Maar ons hart heeft een stem waar we meer naar mogen luisteren en erop vertrouwen. Want als je daar naar gaat luisteren dan kom je meer in balans met hoofd en hart.

Klankschalen

Tijdens het uiten van jouw verhaal kan er al iets in beweging worden gezet. Dat kan doormiddel van mijn helende kwaliteiten en in samenwerking met mijn unieke klankschalen waarmee ik op een nog dieper niveau de blokkades kan aanpakken – zowel lichamelijk als geestelijke klachten. Laagje voor laagje gaan we samen ontdekken wat er van je geheeld kan worden. Healing en/of een klankschalen-therapie kan ervoor zorgen dat je los komt van oude pijnen en oude overtuigingen. Dat je de vrede in jezelf gaat ervaren. Je gelukkig gaat voelen met wie je in de kern bent en dat je weer gaat stralen!

 

Praktijkinformatie

Voice of your Heart Healing (klankschalen-therapie en ontspanning)

Linda van den Berg

Berkhoek 8
5427 ES Boekel
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Voice of your Heart Healing (klankschalen-therapie en ontspanning)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.