Home > Vind hulp > Voelwijzer HSP coach

HSP Coach

HSP coach

Voelwijzer HSP coach

Geef richting aan hoogsensitiviteit

Voel je je moe? Merk je dat je uit balans bent en niet happy in je vel zit? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Pik jij ook zoveel op uit jouw omgeving? Merk je dat alles steeds meer energie kost en dat je niet echt meer oplaadt?

Heb je er weleens aan gedacht dat je misschien wel hoogsensitief bent? Als je hoogsensitief bent, werkt jouw zenuwstelsel en prikkelverwerking net iets anders. Als je niet weet wat hoogsensitiviteit voor jou betekent, weet je eigenlijk ook niet wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. De mooie kwaliteiten die je in je hebt komen dan niet of nauwelijks meer naar voren. Je ervaart vooral de lasten van overprikkeling. Je kunt hierbij denken aan vermoeidheid, spanningsklachten, slecht slapen, een druk hoofd, een kort lontje. Het voelt vooral alsof je aan het overleven bent, in plaats van lekker te leven.

Bij Voelwijzer kun je terecht voor al je vragen omtrent hoogsensitiviteit. Samen gaan we bekijken wat dit precies in jouw leven betekent. We kijken waar je nu staat en waar je naartoe zou willen en dan gaan we hier stap voor stap mee gaan de slag. Informatie afgewisseld met oefeningen en creatieve opdrachten als je dat leuk vindt.

Jij leert wat je nodig hebt en hoe je weer voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt de regie terug en komt weer in balans! Je kunt op mijn site alvast meer informatie vinden. Over wie ik ben en wat ik doe.

Om je een beetje een beeld te kunnen vormen van wat er bijvoorbeeld in een traject voorbij kan komen;

Hoogsensitief, wat is dat eigenlijk precies? HSP & Zelfzorg, persoonlijke kwaliteiten, eigenschappen, talenten, competenties, waarden en overtuigingen in beeld, energiegevers en energievreters, interesses. Binnenwereld- buitenwereld methode. Model van de innerlijke familie. Waardenspel, interessespel, moodboard, praktische oefeningen om uit je hoofd meer in je lijf te komen.

Hoe gaat het? Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

Eventueel ook een stuk werk; Welke werkcontext past? Wat zijn voor jou persoonlijke voorwaarden om gezond en goed te kunnen functioneren. Wat kan ik, wat wil ik, waar vind ik dat? Hoe kom ik daar? Wat zijn de eerste stappen?

Uiteraard is ieder mens anders. We kijken daarom samen wat het beste bij jou past.

De tijd is gekomen dat jij net zo goed voor jezelf gaat zorgen als dat je voor de ander doet!

Zet vandaag de eerste stap en maak een afspraak. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

 

 

Praktijkinformatie

Voelwijzer HSP coach

Silvia Welp

Van Bronckhorststraat 2
1962TV Heemskerk
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Voelwijzer HSP coach
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.